Nou rècord del moviment de camions en el Port de Tarragona

Nou rècord del moviment de camions en el Port de Tarragona
19 Oct
2015

El 24 de setembre el Port de Tarragona va registrar una nova xifra rècord de moviment de camions a les seves instal•lacions. En un sol dia es va registrar la sortida de 2.357 vehicles, superant la major dada registrada fins al moment que era del 12 de setembre de 2012 amb 2.304 camions.
 
A mitjan any 2010 el Port de Tarragona va engegar el control d'accessos que permet una constància registral del moviment de vehicles a la instal•lació portuària.
 
68.261 camions registrats en un mes
 
El nombre de camions que han passat per les instal•lacions portuàries durant el mes de setembre ascendeix a 68.261, una xifra que situa el setembre de 2015 en el quart mes amb més moviment de camions des de mitjan any 2010.
 
El tràfic de mercaderies d'agroalimentaris, cereals i les seves farines i també els pinsos i farratges són la causa fonamental del moviment de vehicles de transport de mercaderies. El tràfic acumulat d'agroalimentaris des de gener fins al mes de setembre ascendeix a 3,1 milions de tones, la qual cosa suposa un creixement del 10,3%. El moviment d'aquesta mercaderia ha estat especialment significativa des de finals de juny, el que ha determinat la necessitat de sortida de mercaderia dels magatzems situats en el Port de Tarragona.
 
El 24 de setembre cinc vaixells d'agroalimentari van operar simultàniament en una operativa de més de 115.000 tones que va tenir lloc aquest dia i els següents. La situació es va veure complementada amb l'arribada, en el que restava del mes de setembre, de quatre nous vaixells amb aquest tipus de mercaderia i una càrrega total de 132.000 tones.
 
Fita en el nombre de registres del LSP (Aixecament sense papers)
 
En el mes de setembre també s'ha aconseguit una nova fita en el nombre de registres del LSP (Aixecament sense papers) en el Port de Tarragona, superant per primera vegada els 30.000. La progressiva incorporació per l'administració de la Duana de nous documents i la forta activitat de tràfic agroalimentaris al llarg del mes han comportat aquest augment en el nombre de documents, que han deixat de ser lliurats en paper i es registren de forma informàtica, millorant l'agilitat en la tramitació duanera i augmentant la celeritat en el moviment de vehicles en la sortida del Port de Tarragona.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

Benvingudes i benvinguts al nou disseny de PortTarragona.cat

 

A partir del dilluns, 20 de març, tens en actiu el nou disseny de la web del PortTarragona.

Hem treballat conservant la mateixa arquitectura d’informació. És a dir, imatge nova però mantenint les mateixes carpetes d’informació de menús i submenús. A més la pàgina està preparada per ser visualitzada amb el nou disseny a tauletes i mòbils.

Una nova finestra de comunicació més actual i atractiva!