El Port de Tarragona, present a la Borsa de Comerç Europea

El Port de Tarragona, present a la Borsa de Comerç Europea
13 Oct
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

 
El Port de Tarragona participa un any més a la plataforma agroalimentària més important d'Europa, la Borsa de Comerç Europea en la seva 55a. edició, que des del 1961 ha recorregut diverses capitals europees. Aquest any es celebra a Barcelona els propers dies 15 i 16 d'Octubre.
Tarragona, capital europea del cereal, amb un tràfic de 5 milions de tones anuals, estarà present a l'estand A3 del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).
El Port de Tarragona ha registrat un creixement que fa palès el seu protagonisme en el conjunt dels ports espanyols i europeus, sobre tot en el Mediterrani. La infraestructura portuària tarragonina, malgrat el context econòmic, manté la tendència de creixement en el tràfic de sòlids a lloure i concentra els millors serveis al sud d'Europa i el nord d'Àfrica, mantenint el primer lloc en el ranking espanyol d'aquests productes. Fins el mes de juliol, el port de Tarragona ha transportat casi un 18% més que en el mateix període de l'any anterior.
Les infraestructures portuaries per aquests productes han assolit un elevat grau de especialització i productivitat. Es disposa de més de 3 km de línia d'atracament amb 14 m de calat, més de 230.000 m2 de magatzems coberts, les instal•lacions amb una capacitat d'emmagatzematge de casi 1.300.000 tones, les cinc terminals dedicades i els equipaments situen el Port de Tarragona com la millor opció del Mediterrani. Cal destacar les importats inversions realitzades per les empreses estibadores en automatització de les terminals, adquisicions de grues de gran capacitat i la incorporació de sistemes informàtics que milloren notablement la logística, com es el "levante" sense papers.
Aquestes millores en els serveis estan posicionant el port de Tarragona com un potencial "hub" d'aquest productes en la mediterrània, de fet ja s'han portat a terme operacions de transbord de grans volums a altres ports que, per limitació en les seves infraestructures no poden rebre vaixells grans del tipus "capesize".
Així doncs, el Port de Tarragona juntament amb Bergé Marítima, Ership, Euroports Ibérica, Noatum-Codemar i Silos de Tarragona, estaran a la disposició de la Comunitat Portuària i de tot@s els/les visitants de la 55a. BORSA COMERÇ EUROPEA.
Per accedir, en aquest enllaç www.ece-barcelona2015.com trobareu tota la informació al respecte.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona