El Port de Tarragona estrena la nova imatge comercial al Saló Internacional de la Logística (SIL)

El Port de Tarragona estrena la nova imatge comercial al Saló Internacional de la Logística (SIL)
10 Jun
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port de Tarragona participa un any més al SIL, una de les principals fires logístiques del sud d’Europa. Des d’avui i fins el dijous 11 de juny visitants i clients del Port de Tarragona podran visitar l’estand B-221, un espai de referència dins del saló.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha assistit a la inauguració que es va realitzar ahir al matí, i que també va comptar amb la presència del Enrique Lacalle, president del SIL; Jordi Cornet, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona; Salvador Arriola, secretari per a la Cooperació Iberoamericana, Secretaria General Iberoamericana (SEGIB); Julio Gómez-Pomar, secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; l’alcalde en funcions de Barcelona, Xavier Trias.

En el marc d’aquesta dissetena edició del Saló Internacional de la Logística, el Port de Tarragona ha aprofitat per presentar la nova imatge comercial.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals, Montse Adan; i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent han estat les encarregades de presentar aquesta nova identitat corporativa fresca i moderna, que subratlla l’aposta pel desenvolupament europeu a partir de la condició del Port de Tarragona com a porta d’entrada continental.

La nova identitat corporativa es traça en dos eslògans: “Tarragona, the smart gateway to Europe” un eslògan que convida a escollir el Port de Tarragona com una opció natural d’arribada a Europa. El segon “Welcome to Europe, make yourself at home” expressa un caràcter més proper i pretén saludar abans que ningú a empreses, embarcacions i tripulacions en arribar a la seva destinació, Europa, convidant-los a gaudir de l’hospitalitat i del complet ventall de serveis del Port de Tarragona.

SIL CHEMICAL 2015
El proper dijous 11 de juny, i per quart any consecutiu el clúster ChemMed Tarragona patrocina la jornada SIL CHEMICAL 2015. La sessió d’enguany s’iniciarà a les 9.30h a la sala Palibex del Palau 8. Recinte de Montjuïc- Fira de Barcelona, i finalitzarà a les 12 hores.

La jornada “ChemMed Tarragona, infraestructures comunes i serveis competitius” comptarà amb la participació de Jesús Loma-Ossorio, president de l’AEQT i de ChemMed Tarragona; Josep Andreu, president del Port de Tarragona i vicepresident de ChemMed Tarragona; Marc Fargas, conseller degelat d’AITASA; Teresa Pallarès, directora general de l’AEQT i ChemMed Tarragona; i Francesc Sánchez, director general del Port de Tarragona i membre del Consell de ChemMed Tarragona.

ChemMed Tarragona és el clúster químic més important de la Mediterrània. La suma de la indústria química, el port i tots els agents que l’envolten han dotat amb contingut una realitat que té 50 anys de bagatge i que destaca, entre d’altres, per les
grans infraestructures mancomunades.

D’altra banda, el mateix dijous 11 de juny a l’estand del Port de Tarragona se celebra el Dia de la Comunitat Portuària tarragonina que tindrà lloc a les 12.30h.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona