El Port de Tarragona estrena la nova imatge comercial al Saló Internacional de la Logística (SIL)

El Port de Tarragona estrena la nova imatge comercial al Saló Internacional de la Logística (SIL)
10 Jun
2015

El Port de Tarragona participa un any més al SIL, una de les principals fires logístiques del sud d’Europa. Des d’avui i fins el dijous 11 de juny visitants i clients del Port de Tarragona podran visitar l’estand B-221, un espai de referència dins del saló.

El president del Port de Tarragona, Josep Andreu, ha assistit a la inauguració que es va realitzar ahir al matí, i que també va comptar amb la presència del Enrique Lacalle, president del SIL; Jordi Cornet, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona; Salvador Arriola, secretari per a la Cooperació Iberoamericana, Secretaria General Iberoamericana (SEGIB); Julio Gómez-Pomar, secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; l’alcalde en funcions de Barcelona, Xavier Trias.

En el marc d’aquesta dissetena edició del Saló Internacional de la Logística, el Port de Tarragona ha aprofitat per presentar la nova imatge comercial.

La directora de Comunicació i Relacions Institucionals, Montse Adan; i la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent han estat les encarregades de presentar aquesta nova identitat corporativa fresca i moderna, que subratlla l’aposta pel desenvolupament europeu a partir de la condició del Port de Tarragona com a porta d’entrada continental.

La nova identitat corporativa es traça en dos eslògans: “Tarragona, the smart gateway to Europe” un eslògan que convida a escollir el Port de Tarragona com una opció natural d’arribada a Europa. El segon “Welcome to Europe, make yourself at home” expressa un caràcter més proper i pretén saludar abans que ningú a empreses, embarcacions i tripulacions en arribar a la seva destinació, Europa, convidant-los a gaudir de l’hospitalitat i del complet ventall de serveis del Port de Tarragona.

SIL CHEMICAL 2015
El proper dijous 11 de juny, i per quart any consecutiu el clúster ChemMed Tarragona patrocina la jornada SIL CHEMICAL 2015. La sessió d’enguany s’iniciarà a les 9.30h a la sala Palibex del Palau 8. Recinte de Montjuïc- Fira de Barcelona, i finalitzarà a les 12 hores.

La jornada “ChemMed Tarragona, infraestructures comunes i serveis competitius” comptarà amb la participació de Jesús Loma-Ossorio, president de l’AEQT i de ChemMed Tarragona; Josep Andreu, president del Port de Tarragona i vicepresident de ChemMed Tarragona; Marc Fargas, conseller degelat d’AITASA; Teresa Pallarès, directora general de l’AEQT i ChemMed Tarragona; i Francesc Sánchez, director general del Port de Tarragona i membre del Consell de ChemMed Tarragona.

ChemMed Tarragona és el clúster químic més important de la Mediterrània. La suma de la indústria química, el port i tots els agents que l’envolten han dotat amb contingut una realitat que té 50 anys de bagatge i que destaca, entre d’altres, per les
grans infraestructures mancomunades.

D’altra banda, el mateix dijous 11 de juny a l’estand del Port de Tarragona se celebra el Dia de la Comunitat Portuària tarragonina que tindrà lloc a les 12.30h.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

III Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari

 

 

 

 

DATA i LLOC

30-31 maig 2024 - Tinglado1 Moll Costa ( Maps -- https://tuit.cat/RBgaA )) + info

 PROGRAMA

REGISTRE OBERT