El Port de Tarragona presenta a la comunitat portuària el pla d’acció comercial 2015

El Port de Tarragona presenta a la comunitat portuària el pla d’acció comercial 2015
12 Mar
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent, s'ha reunit amb la comunitat portuària tarragonina per explicar els objectius, l'estratègia i el pla d'acció que s'ha dissenyat per consolidar el posicionament del Port de Tarragona al Mediterrani, i la resta de l'Estat
La direcció Comercial treballa per ser una eina al servei de la comunitat portuària
Més de 50 representants de la comunitat portuària de Tarragona s'han reunit avui a la seu de l'Autoritat Portuària on la direcció Comercial i de Desenvolupament de Negoci ha presentat el pla d'acció comercial per a aquest 2015, que pretén ampliar la posició estratègica del Port de Tarragona. Genoveva Climent ha definit les cinc línies estratègiques de creixement, des de la projecció internacional, als creuers, passant per la sostenibilitat, les infraestructures i la diversificació dels tràfics.
Sinergies entre direcció Comercial i comunitat portuària
Climent ha posat en relleu com aquesta acció comercial està basada en els valors de compromís, confiança, comunicació, coordinació i complementarietat entre el Port de Tarragona i la comunitat portuària per tal d'assolir objectius de futur conjunts.
Entre els seus objectius, la directora comercial ha destacat la consolidació i captació de nous tràfics, la internacionalització del Port de Tarragona, el desenvolupament de les línies de negoci encetades i donar tot el suport als actuals operadors de la infraestructura portuària. L'estratègia per assolir aquests objectius passa per la participació en fires i esdeveniments sectorials internacionals, en els que es donaran a conèixer les infraestructures i els serveis portuaris, i consolidarà la presència del Port en l'àmbit europeu i internacional. Altres punts de l'estratègia són el networking, i estudiar i analitzar tots els sectors comercials i industrials del mercat internacional.
El pla d'acció es desenvoluparà a través del disseny i la producció de material promocional propi, disseny del pla de màrqueting per a tràfics i compartir el know how, "la qual cosa facilitarà que el Port de Tarragona ampliï la seva posició estratègica" ha destacat Climent.
En aquesta trobada, també s'ha fet especial menció als cinc projectes europeus en què participa o lidera el Port de Tarragona, com és el projecte MED-PCS, "que permet desenvolupar la plataforma d'intercanvi documental vea PORTus i dotar-la de més serveis telemàtics".
També ha exposat els estudis comercials i de tràfic que el Port està desenvolupant en l'àmbit de ferrocarrils, com per exemple en referència al port sec de Guadalajara. I també ha fet referència a la participació i lideratge en el clúster ChemMed Tarragona.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona