El Port de Tarragona presenta a la comunitat portuària el pla d’acció comercial 2015

El Port de Tarragona presenta a la comunitat portuària el pla d’acció comercial 2015
12 Mar
2015

La directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent, s'ha reunit amb la comunitat portuària tarragonina per explicar els objectius, l'estratègia i el pla d'acció que s'ha dissenyat per consolidar el posicionament del Port de Tarragona al Mediterrani, i la resta de l'Estat
La direcció Comercial treballa per ser una eina al servei de la comunitat portuària
Més de 50 representants de la comunitat portuària de Tarragona s'han reunit avui a la seu de l'Autoritat Portuària on la direcció Comercial i de Desenvolupament de Negoci ha presentat el pla d'acció comercial per a aquest 2015, que pretén ampliar la posició estratègica del Port de Tarragona. Genoveva Climent ha definit les cinc línies estratègiques de creixement, des de la projecció internacional, als creuers, passant per la sostenibilitat, les infraestructures i la diversificació dels tràfics.
Sinergies entre direcció Comercial i comunitat portuària
Climent ha posat en relleu com aquesta acció comercial està basada en els valors de compromís, confiança, comunicació, coordinació i complementarietat entre el Port de Tarragona i la comunitat portuària per tal d'assolir objectius de futur conjunts.
Entre els seus objectius, la directora comercial ha destacat la consolidació i captació de nous tràfics, la internacionalització del Port de Tarragona, el desenvolupament de les línies de negoci encetades i donar tot el suport als actuals operadors de la infraestructura portuària. L'estratègia per assolir aquests objectius passa per la participació en fires i esdeveniments sectorials internacionals, en els que es donaran a conèixer les infraestructures i els serveis portuaris, i consolidarà la presència del Port en l'àmbit europeu i internacional. Altres punts de l'estratègia són el networking, i estudiar i analitzar tots els sectors comercials i industrials del mercat internacional.
El pla d'acció es desenvoluparà a través del disseny i la producció de material promocional propi, disseny del pla de màrqueting per a tràfics i compartir el know how, "la qual cosa facilitarà que el Port de Tarragona ampliï la seva posició estratègica" ha destacat Climent.
En aquesta trobada, també s'ha fet especial menció als cinc projectes europeus en què participa o lidera el Port de Tarragona, com és el projecte MED-PCS, "que permet desenvolupar la plataforma d'intercanvi documental vea PORTus i dotar-la de més serveis telemàtics".
També ha exposat els estudis comercials i de tràfic que el Port està desenvolupant en l'àmbit de ferrocarrils, com per exemple en referència al port sec de Guadalajara. I també ha fet referència a la participació i lideratge en el clúster ChemMed Tarragona.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona