El Port de Tarragona participa de l’acció comercial a Guinea Equatorial organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa

El Port de Tarragona participa de l’acció comercial a Guinea Equatorial organitzada per la Cambra de Comerç de Tortosa
23 Feb
2015

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La infraestructura portuària pren part d'aquesta acció comercial amb l'objectiu d'enfortir les relacions comercials amb països de l'Àfrica Occidental, i en especial, Guinea Equatorial, un país potencial per a les exportacions de les empreses de l'àrea d'influència del Port de Tarragona
En el marc del pla d'acció internacional, la Cambra de Comerç, Industria i Navegació de Tortosa organitza una acció comercial a Guinea Equatorial pels propers 23 a 27 de febrer, en la qual també hi participa el director de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona, Joan Basora.
D'aquesta manera el Port de Tarragona té presència en aquesta acció comercial amb una doble finalitat, per una banda, enfortir les relacions comercials amb Guinea Equatorial. I a la vegada, donar suport a les empreses del seu hinterland (àrea d'influència) i impulsar la seva expansió cap al mercat de l'Àfrica Occidental, en especial, Guinea Equatorial.
La infraestructura portuària tarragonina manté una estreta relació comercial amb aquest país africà que és un els principals països receptors de contenidors carregats al Port de Tarragona, l'any passat més de 74.100 tones de mercaderia en contenidor es van exportar a Guinea Equatorial des del Port. Durant el 2014, el moviment de mercaderies mogudes entre el Port de Tarragona i Guinea Equatorial van arribar a 132.549 tones.
Línea regular uneix setmanalment el Port de Tarragona amb l'Àfrica Occidental
El Port de Tarragona manté un servei regular de contenidors amb l'Àfrica Occidental. El recorregut és: Tarragona / València / Tànger / Algeciras / Dakar (Senegal) / Lagos (Nigèria) / Bata (Guinea Equatorial) / Malabo / (Guinea Equatorial) / Tema (Ghana) / Abidjan (Costa de Marfil) / Tarragona.
Aquest servei que uneix setmanalment el Port de Tarragona amb l'Àfrica Occidental està consignat per Canarship i s'ofereix conjuntament amb les navilieres Arkas Line, Marguisa i ZIM amb vaixells d'entre 1.300 i 2.000 TEUs de capacitat i que connecten Tarragona directament amb els port de Bata en 18 dies, i amb el port de Malabao en 21 dies.
Sumar sinèrgies amb les Cambres de Comerç
El Port de Tarragona participa i dóna suport a la Cambra de Tortosa en aquesta acció comercial en el marc de la recentment iniciada línia de treball amb les Cambres de Comerç de Tarragona, Reus, Valls, Tortosa i Lleida amb la finalitat de sumar sinergies en l'impuls de la internacionalització de les empreses i activitats del territori. L'objectiu d'aquesta línia de treball és donar suport a les empreses del seu hinterland (àrea d'influència) i impulsar la seva expansió cap al mercat internacional.
Joan Basora, director de Desenvolupament Corporatiu del Port de Tarragona, és el responsable d'aquesta estratègia que pretén entendre les necessitats de les corporacions, i dissenyar objectius en l'àmbit de la logística i avantatges competitius atenent a la naturalesa de les diferents empreses associades a les Cambres de Comerç. Segons Basora "les Cambres viuen un procés de reforma de l'orientació empresarial, on les empreses necessiten donar resposta a les necessitats d'exportació; a partir d'aquí, Port i Cambres configuren estratègies conjuntes".

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona