El Port de Tarragona celebra el Dia de la Policia Portuària per tercer any consecutiu

El Port de Tarragona celebra el Dia de la Policia Portuària per tercer any consecutiu
24 Nov
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Tinglado 1 del Moll de Costa va tornar a ser l'escenari, divendres passat, de la celebració del Dia de la Policia Portuària de Tarragona. Aquest és el tercer any consecutiu que el Port de Tarragona realitza aquest acte de reconeixement al seu cos de Policia Portuària.
Sens dubte, va ser un acte ple de reconeixement a la gran tasca que desenvolupa aquest cos de policia en la seguretat i prevenció durant l'activitat diària de tota la comunitat portuària. Al llarg d'aquests últims anys, la Policia Portuària ha iniciat una nova etapa que l'ha portat cap a una major professionalització, reforçant els seus valors i identitat, i oferint un gran valor afegit al Port de Tarragona.
L'acte va comptar amb la presència del president del Port de Tarragona, autoritats locals i responsables dels diferents cossos de seguretat de l'Estat a Tarragona i de Catalunya que també van estar reconeguts per la seva col·laboració i cooperació destacada amb el Port de Tarragona.
La Policia Portuària també ha volgut fer un reconeixement a les diferents direccions de l'Autoritat Portuària que, al llarg de l'any, han tingut un paper destacat en la col·laboració amb el cos de Policia Portuària.
L'acte ha estat presidit pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu; el tinent l'alcalde de les àrees de Seguretat Ciutadana i Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Carles Castillo; la directora dels Serveis Territorials d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Rosanna Camps; el director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez, i l' intendent en cap de la Policia Portuària de Tarragona, Joan Bergadà. Tots han coincidit en destacar el grau de dedicació, preparació, professionalització i exemple de compromís de la Policia Portuària del Port de Tarragona. I també en la col·laboració entre els diferents cossos de seguretat, que és la garantia d'un servei eficaç i de qualitat.
La prevenció i la seguretat és un element molt important per la dinàmica del Port
El Port de Tarragona té assenyalat com un objectiu principal la prevenció i la seguretat i, sense cap dubte, tota l'activitat diària i professional del cos de Policia Portuària està molt vinculada a l'obtenció d'uns nivells de seguretat òptims en tot el territori portuari. Així, aquest cos de policia s'estructura i s'organitza per donar resposta tant a accions planificades com a possibles incidències que puguin sorgir. Aquest any la Policia Portuària té una nova unitat, com és la marítima amb dues embarcacions, "LlampugaU" i "Lluerna".
El ventall de funcions i responsabilitats és molt ampli, però en podem ressaltar la vigilància i la regulació del trànsit; la supervisió de l'operativa portuària perquè es realitzi segons els plans preventius i de seguretat; el control dels accessos i el perímetre portuari; la supervisió del correcte estat de les instal·lacions; la col·laboració en funcions de seguretat ciutadana i ordre públic amb altres cossos policials; el disseny i execució dels dispositius de seguretat relacionats amb els actes i esdeveniments que es realitzen en el territori portuari; i totes aquelles funcions relacionades amb la proximitat i l'atenció a l'usuari o ciutadà.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona