El Port de Tarragona promociona el seu lideratge en tràfic d’agroalimentaris al 54th European Commodities Exchange

El Port de Tarragona promociona el seu lideratge en tràfic d’agroalimentaris al 54th European Commodities Exchange
22 Oct
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La infraestructura portuària tarragonina va participar amb estand propi a la trobada més important a nivell europeu del sector agroalimentari, la 54th European Commodities Exchange (ECE) es va dur a terme la setmana passada a Hamburg, i va esdevenir un bon escenari per promocionar el lideratge del Port de Tarragona al Mediterrani en tràfic d'agroalimentaris, així com també donar a conèixer els serveis que ofereix per al moviment d'aquest tipus de mercaderia.
L'estand del Port de Tarragona ha reunit a tots els operadors del Port fent així més visible la seva presència per tal de reforçar l'oferta comercial, donar a conèixer els serveis i recolzar les tasques comercials dels operadors i importadors que treballen al Port de Tarragona.
ECE és la reunió anual de tots els protagonistes en els mercats agrícoles, una plataforma de comunicació per a més de 2.500 participants procedents de tota Europa, i on també hi van ser presents importants ports europeus en el sector agroalimentari com el port de Ghent i el de Rotterdam. El Port de Tarragona manté el lideratge en tràfic d'agroalimentaris i, en aquest sentit, és important la seva presència en la 54th ECE com la trobada més important a nivell europeu pel que fa al sector agroalimentari.
Al llarg dels últims anys, el Port de Tarragona ha realitzat importants inversions en sitges, magatzems, terminals, i equipaments que el situen com la millor opció al Mediterrani per a la distribució cap a la península Ibèrica, el sud d'Europa i el nord de l'Àfrica. Anualment, la infraestructura portuària tarragonina mou entre 4 i 5 milions de tones de productes agroalimentaris i està connectada amb els principals països exportadors d'agroalimentaris com són Ucraïna, Estats Units d'Amèrica, Argentina o Indonèsia.
El tràfic d'agroalimentari segueix a l'alça
Fins el mes de setembre el Port de Tarragona ha mogut 3,3 milions de tones de productes agroalimentaris, xifra que suposa un increment del 27,2% respecte el mateix període de 2013. El creixement ha estat notable en totes les mercaderies d'agroalimentari que es mouen al Port de Tarragona.
Intensificant les accions promocionals en l'àmbit internacional
Una de les línies de treball d'aquest 2014 és la de potenciar la presència del Port de Tarragona en els diferents sectors, en els s'està treballant en el marc l'estratègia de diversificació com la càrrega general, agroalimentaris, petroquímics, creuers o project cargo. Al llarg d'aquest any s'han intensificat les accions comercials, i no només amb la presència en les principals fires internacionals, sinó també portant a terme accions comercials per tal de promoure la captació de nous tràfics al Port de Tarragona i nous mercats potencials.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona