Tarragona continua la seva aposta per la formació en la logística especialitzada en el sector químic

Tarragona continua la seva aposta per la formació en la logística especialitzada en el sector químic
20 Oct
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La segona edició del màster en Direcció d'Operacions Logístiques a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona s'inicia el pròxim 3 de novembre. Aquest màster està impulsat per la URV, Escola Tècnica d'Enginyeria Química, la Fundació de la Universitat (FURV), i amb l'estreta col·laboració del Port de Tarragona i ICIL. L'engegada d'aquesta segona edició del màster està emmarcada en l'aspiració de Tarragona de convertir-se en el principal hub de distribució de la indústria química del sud d'Europa.
L'objectiu d'aquest màster és aconseguir un nivell de coneixement que permeti a l'alumne accedir a la direcció d'operacions logístiques en les empreses del territori orientades a la producció i als serveis. Així com la difusió de les fórmules més actuals de l'activitat logística, en el sentit més ampli de la paraula, atesa la globalitat més absoluta amb la qual funciona avui dia i, cal esperar, que es mantindrà en el futur.
Per a l'engegada del projecte d'aquest màster en Direcció d'Operacions Logístiques han estat elements claus la participació de l'Autoritat Portuària de Tarragona i les empreses de l'Associació Empresarial Química de Tarragona que han vist, en aquest programa, un instrument essencial per a la difusió del coneixement d'alt nivell de la logística, màxim quan el seu enfocament, no exclusiu però sí diferenciador, està en l'anàlisi dels processos de la logística dels productes químics i en la relació indispensable, tant en l'aprovisionament com en la distribució, amb l'activitat del nostre port.
El 73% dels alumnes de la primera edició ja estan contractats en el sector
El màster MEDOL, en la seva primera edició va comptar amb 32 participants procedents, bàsicament de la província de Tarragona i altres localitats de Catalunya, però també d'altres comunitats autònomes pròximes a Catalunya. Com a fet remarcable i que ha col·laborat en el millor desenvolupament del projecte, cal consignar que el 70% dels inscrits estaven formant part de la plantilla professional de les empreses de la zona i que, de la resta, en la seva majoria estudiants que havien acabat, recentment, els seus estudis, s'ha aconseguit que el 73%, estiguin ja contractats en el sector.
Aquest mixt, ha resultat molt positiu per al procés formatiu i, el resultat ha estat un professorat satisfet de la seva tasca de transmissió de coneixements i un alumnat que, a través de les avaluacions, al final de cadascun dels mòduls, han constatat l'excel·lent preparació del professorat, en la seva majoria professionals del sector amb àmplia experiència i habilitats en matèria de formació.
Màster en direcció d'Operacions Logístiques
Aquest màster logístic té reconeixement oficial i està recomanat per l'entorn empresarial. El màster és de 60 crèdits europeus, el professorat està format per professors universitaris i professors sèniors amb àmplia experiència empresarial i docent.
Aquest programa que, es pretén que sigui una referència per a les empreses que desitgin reclutar personal amb una formació rigorosa, actual, científica i pràctica alhora, per gestionar les seves operacions en el món de la logística.
Contacte
Amb la finalitat d'aclarir qualsevol dubte, l'organització, té previstes entrevistes personals amb el director del programa, Josep Enric Mañé, a concertar a través de la FURV:
Fundació URV. Centre de Formació Permanent
Av. de l'Onze de Setembre, 112 • 43203 Reus
Tel. 977 779 966 • 977 779 950 • Fax 977 310 113

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona