ChemMed Tarragona es presenta a l’EPCA

ChemMed Tarragona es presenta a l’EPCA
08 Oct
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La trobada anual més important del sector químic a Europa ja coneix, de primera mà, què és ChemMed Tarragona, el Clúster Químic de la Mediterrània. Els representants del Port de Tarragona i de l'AEQT, encapçalats pels seus presidents, estan aquests dies a Viena, on projectaran la Indústria Química del territori davant dels agents més importants del sector químic.
Precisament, aquest cap de setmana, i en col·laboració amb la pròpia EPCA (European PetroChemical Association), ChemMed Tarragona ha organitzat un esdeveniment per presentar el Clúster tarragoní i explicar els avantatges d'invertir en un territori com el nostre. En aquesta taula rodona hi han participat l'editor de la publicació especialitzada HCB, Peter Mackay, qui ha esdevingut el conductor de l'acte; el president de ChemMed, Jesús Loma-Ossorio; el director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez; i la directora de desenvolupament de negoci i innovació de Repsol, que a la vegada és també membre del board de l'EPCA.
Tots quatre han debatut sobre el paper del Clúster dins del mapa europeu i han coincidit en la idoneïtat de Tarragona com a reclam d'inversions en el nou mapa químic mundial. L'aposta per un clúster carregat de sinèrgies, la voluntat de facilitar l'entrada a noves empreses i un entorn sensibilitzat i preparat al més alt nivell suposen tres dels valors pels quals Tarragona es pot erigir com un bon destí per a futures inversions en el sector. Aquest acte, que ha reunit algunes de les empreses més importants del sector, ha suposat el tret de sortida a la primera participació de ChemMed Tarragona en una Annual Meeting de l'EPCA, on fins dimarts es seguirà explicant el projecte a executius del sector químic mundial.
El Port de Tarragona, com a membre de la EPCA (European Petrochemical Association), sempre ha participat d'aquest esdeveniment i enguany, amb motiu de la 48th Annual Meeting de la EPCA, la direcció de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona ha programat una agenda de reunions i trobades amb l'objectiu de generar noves relacions comercials amb potencials usuaris.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona