ChemMed Tarragona es presenta a l’EPCA

ChemMed Tarragona es presenta a l’EPCA
08 Oct
2014

La trobada anual més important del sector químic a Europa ja coneix, de primera mà, què és ChemMed Tarragona, el Clúster Químic de la Mediterrània. Els representants del Port de Tarragona i de l'AEQT, encapçalats pels seus presidents, estan aquests dies a Viena, on projectaran la Indústria Química del territori davant dels agents més importants del sector químic.
Precisament, aquest cap de setmana, i en col·laboració amb la pròpia EPCA (European PetroChemical Association), ChemMed Tarragona ha organitzat un esdeveniment per presentar el Clúster tarragoní i explicar els avantatges d'invertir en un territori com el nostre. En aquesta taula rodona hi han participat l'editor de la publicació especialitzada HCB, Peter Mackay, qui ha esdevingut el conductor de l'acte; el president de ChemMed, Jesús Loma-Ossorio; el director general del Port de Tarragona, Francesc Sánchez; i la directora de desenvolupament de negoci i innovació de Repsol, que a la vegada és també membre del board de l'EPCA.
Tots quatre han debatut sobre el paper del Clúster dins del mapa europeu i han coincidit en la idoneïtat de Tarragona com a reclam d'inversions en el nou mapa químic mundial. L'aposta per un clúster carregat de sinèrgies, la voluntat de facilitar l'entrada a noves empreses i un entorn sensibilitzat i preparat al més alt nivell suposen tres dels valors pels quals Tarragona es pot erigir com un bon destí per a futures inversions en el sector. Aquest acte, que ha reunit algunes de les empreses més importants del sector, ha suposat el tret de sortida a la primera participació de ChemMed Tarragona en una Annual Meeting de l'EPCA, on fins dimarts es seguirà explicant el projecte a executius del sector químic mundial.
El Port de Tarragona, com a membre de la EPCA (European Petrochemical Association), sempre ha participat d'aquest esdeveniment i enguany, amb motiu de la 48th Annual Meeting de la EPCA, la direcció de Gestió de Clients i Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona ha programat una agenda de reunions i trobades amb l'objectiu de generar noves relacions comercials amb potencials usuaris.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona