Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona al SEATRADE MED 2014

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona al SEATRADE MED 2014
17 Sep
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està present amb estand propi a la fira més important de creuers de la Mediterrània, que se celebra a Barcelona des d'avui fins el 18 de setembre.
La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada és el resultat del treball conjunt del Port de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona. També compta amb la col·laboració de la Patronal de Turisme, URV, PortAventura i BCN World.
L'estand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada presenta tota l'oferta cultural, històrica, gastronòmica i patrimonial del territori; d'aquesta manera, es dóna continuïtat a l'aposta ferma de convertir Tarragona en port de destí de creuers. En el marc d'aquesta acció promocional, s'ha dut a terme una actuació castellera davant dels centenars d'assistents, a càrrec de la Colla Jove de Tarragona. Aquest espectacle ha tingut una màxima expectació i ha generat una gran capacitat d'atracció cap de l'estand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.
La valoració d'aquest primer dia de fira ha estat molt positiva, després d'haver celebrat les primeres reunions de tot un seguit de trobades de treball concertades al llarg d'aquests dies. Les companyies navilieres que s'han apropat a l'estand estan mostrant el seu interès per la gran varietat d'oferta que presenta Tarragona Cruise Port Costa Daurada, i aquest treball es continuarà consolidant en posteriors visites de familiarització (fam trip) al territori.
Aquest migdia s'ha dut a terme la inauguració del Seatrade Med 2014 i que ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; i la regidora de Comerç, Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton.
El Port de Tarragona és qui lidera l'estratègia comercial d'aquest grup de treball i compta amb tres infraestructures Claus per a donar resposta a l'arribada de creuers. Actualment, dos estan operatives, les instal·lacions de la Marina Port Tarraco i la terminal de creuers ubicada al dic de Llevant que acull els vaixells de major calat. Es preveu que la nova terminal temporal de creuers del Port de Tarragona, ubicada a l'esplanada multifuncional al dic dels Prats, sigui operativa l'any 2018.
La participació del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona és de col·laboració conjunta amb el Port de Tarragona en totes fires de representació fins al moment, tot aportant totes les eines de promoció turística i donant a conèixer Tarragona com l'única ciutat patrimoni de la humanitat de Catalunya.
La presència del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en aquesta fira s'emmarca en l'estratègia d'esponsorització de Seatrade Med, per potenciar el creixement del turisme de creuers als ports de Tarragona i de Sant Carles de la Ràpita.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona