Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona al SEATRADE MED 2014

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es promociona al SEATRADE MED 2014
17 Set
2014

Tarragona Cruise Port Costa Daurada està present amb estand propi a la fira més important de creuers de la Mediterrània, que se celebra a Barcelona des d'avui fins el 18 de setembre.
La marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada és el resultat del treball conjunt del Port de Tarragona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona i la Cambra de Comerç de Tarragona. També compta amb la col·laboració de la Patronal de Turisme, URV, PortAventura i BCN World.
L'estand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada presenta tota l'oferta cultural, històrica, gastronòmica i patrimonial del territori; d'aquesta manera, es dóna continuïtat a l'aposta ferma de convertir Tarragona en port de destí de creuers. En el marc d'aquesta acció promocional, s'ha dut a terme una actuació castellera davant dels centenars d'assistents, a càrrec de la Colla Jove de Tarragona. Aquest espectacle ha tingut una màxima expectació i ha generat una gran capacitat d'atracció cap de l'estand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.
La valoració d'aquest primer dia de fira ha estat molt positiva, després d'haver celebrat les primeres reunions de tot un seguit de trobades de treball concertades al llarg d'aquests dies. Les companyies navilieres que s'han apropat a l'estand estan mostrant el seu interès per la gran varietat d'oferta que presenta Tarragona Cruise Port Costa Daurada, i aquest treball es continuarà consolidant en posteriors visites de familiarització (fam trip) al territori.
Aquest migdia s'ha dut a terme la inauguració del Seatrade Med 2014 i que ha comptat amb la presència del president del Port de Tarragona, Josep Andreu; i la regidora de Comerç, Turisme de l'Ajuntament de Tarragona, Patrícia Anton.
El Port de Tarragona és qui lidera l'estratègia comercial d'aquest grup de treball i compta amb tres infraestructures Claus per a donar resposta a l'arribada de creuers. Actualment, dos estan operatives, les instal·lacions de la Marina Port Tarraco i la terminal de creuers ubicada al dic de Llevant que acull els vaixells de major calat. Es preveu que la nova terminal temporal de creuers del Port de Tarragona, ubicada a l'esplanada multifuncional al dic dels Prats, sigui operativa l'any 2018.
La participació del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Tarragona és de col·laboració conjunta amb el Port de Tarragona en totes fires de representació fins al moment, tot aportant totes les eines de promoció turística i donant a conèixer Tarragona com l'única ciutat patrimoni de la humanitat de Catalunya.
La presència del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en aquesta fira s'emmarca en l'estratègia d'esponsorització de Seatrade Med, per potenciar el creixement del turisme de creuers als ports de Tarragona i de Sant Carles de la Ràpita.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona