El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com a hub per a la distribució de fruita al Mediterrani i nord d'Àfrica

El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com a hub per a la distribució de fruita al Mediterrani i nord d'Àfrica
26 Aug
2014

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els propers 15-17 d’octubre, el Port de Tarragona es presentarà a la fira FRUIT ATTRACTION 2014 de Madrid com a hub per a la distribució de fruita i hortalisses al Mediterrani i nord d'Àfrica, donant a conèixer els seus serveis i oportunitats per al sector.

FRUIT ATTRACTION és la fira internacional més important del sector de la fruita i les hortalisses, és de caràcter exclusivament professional i hi participen totes les empreses importadores de fruita que operen al Port de Tarragona.

La VI edició de FRUIT ATTRACTION reunirà a empreses provinents de 28 països diferents, entre els que cal destacar França, Itàlia i Portugal. Organitzada per IFEMA (Fira de Madrid) i FEPEX (Federació Espanyola d’Associacions de Productors Exportadors de Fruites, Hortalisses, Flors i Plantes vives), la fira concentrarà en 3 dies la major representació nacional i internacional de la producció de fruites i hortalisses.

Per donar sortida al tràfic hortofructícola, el Port de Tarragona disposa d'unes infraestructures i uns serveis intermodals que el converteixen en la millor opció al Mediterrani per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.

El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. La major part dels kiwis que es consumeixen a la Península entren pel Port de Tarragona, així com diferents varietats de pinyes, plàtans i alvocats.

L'oferta de serveis regulars es completa amb Canadà i Estats Units d'Amèrica.

El tràfic de fruites i verdures està assistint a un important creixement al Port de Tarragona, amb un augment de més del 55% en el primer semestre de 2014, fregant les 100.000 Tn entre fruites i hortalisses.

Instal·lacions

El Port de Tarragona disposa de 2 àrees dedicades exclusivament al tràfic de fruita, amb rampes ro-ro, una línia d’atracada de 350 m i 230 m respectivament i uns calats de 8,50 m i 10,50 m cadascun. En total, la terminal de fruita compta amb 100 preses per a contenidors reefer i disposa de 12 naus refrigerades –a tan sols 50 m del moll– amb una capacitat de 20.000 m2, aptes per 17.000 pallets de productes.

L'oferta de serveis es concreta amb un ampli i modern Punt d’Inspecció Fronterera (PIF), amb totes les seves instal·lacions homologades per a l'entrada de fruites a la UE. Així mateix, compta amb controls de qualitat específics, controls de temperatura, sistemes de seguiment de càrregues via RF i una gran varietat de serveis logístics de valor afegit (consolidació/desconsolidació de càrregues, serveis de picking, etc).

El Port de Tarragona ocuparà a FRUIT ATTRACTION 2014 l’estand 5C08A.

http://www.ifema.es/fruitattraction_01/

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona