Atrás

El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com a hub per a la distribució de fruita al Mediterrani i nord d'Àfrica

El Port de Tarragona es presenta a Fruit Attraction com a hub per a la distribució de fruita al Mediterrani i nord d'Àfrica
26 Ago
2014

Els propers 15-17 d’octubre, el Port de Tarragona es presentarà a la fira FRUIT ATTRACTION 2014 de Madrid com a hub per a la distribució de fruita i hortalisses al Mediterrani i nord d'Àfrica, donant a conèixer els seus serveis i oportunitats per al sector.

FRUIT ATTRACTION és la fira internacional més important del sector de la fruita i les hortalisses, és de caràcter exclusivament professional i hi participen totes les empreses importadores de fruita que operen al Port de Tarragona.

La VI edició de FRUIT ATTRACTION reunirà a empreses provinents de 28 països diferents, entre els que cal destacar França, Itàlia i Portugal. Organitzada per IFEMA (Fira de Madrid) i FEPEX (Federació Espanyola d’Associacions de Productors Exportadors de Fruites, Hortalisses, Flors i Plantes vives), la fira concentrarà en 3 dies la major representació nacional i internacional de la producció de fruites i hortalisses.

Per donar sortida al tràfic hortofructícola, el Port de Tarragona disposa d'unes infraestructures i uns serveis intermodals que el converteixen en la millor opció al Mediterrani per a la distribució cap a la península Ibèrica i Europa.

El Port de Tarragona disposa de connexions marítimes amb els principals països exportadors de fruita, que es tradueixen en serveis regulars amb Nova Zelanda, Costa Rica, Colòmbia i República Dominicana. La major part dels kiwis que es consumeixen a la Península entren pel Port de Tarragona, així com diferents varietats de pinyes, plàtans i alvocats.

L'oferta de serveis regulars es completa amb Canadà i Estats Units d'Amèrica.

El tràfic de fruites i verdures està assistint a un important creixement al Port de Tarragona, amb un augment de més del 55% en el primer semestre de 2014, fregant les 100.000 Tn entre fruites i hortalisses.

Instal·lacions

El Port de Tarragona disposa de 2 àrees dedicades exclusivament al tràfic de fruita, amb rampes ro-ro, una línia d’atracada de 350 m i 230 m respectivament i uns calats de 8,50 m i 10,50 m cadascun. En total, la terminal de fruita compta amb 100 preses per a contenidors reefer i disposa de 12 naus refrigerades –a tan sols 50 m del moll– amb una capacitat de 20.000 m2, aptes per 17.000 pallets de productes.

L'oferta de serveis es concreta amb un ampli i modern Punt d’Inspecció Fronterera (PIF), amb totes les seves instal·lacions homologades per a l'entrada de fruites a la UE. Així mateix, compta amb controls de qualitat específics, controls de temperatura, sistemes de seguiment de càrregues via RF i una gran varietat de serveis logístics de valor afegit (consolidació/desconsolidació de càrregues, serveis de picking, etc).

El Port de Tarragona ocuparà a FRUIT ATTRACTION 2014 l’estand 5C08A.

http://www.ifema.es/fruitattraction_01/

 

Canals socials

Propers esdeveniments fires i jornades

Dimarts 29 Setembre 2020
Dijous 1 Octubre 2020
00:00 - 00:00
Break Bulk Europe

Dimecres 30 Setembre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
European Bulk Liquid Storage

Dijous 1 Octubre 2020
Divendres 2 Octubre 2020
00:00 - 00:00
III Agrifood International Congress
Tinglado 1

Avís de circulació

Sense esdeveniments

 

  Ajudeu-nos a millorar

      Heu trobat alguna incidència? 

                Aviseu-nos