El Tinglado 1 obre les portes a una nova exposició ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista montblanquí, Gerard Castellví

El Tinglado 1 obre les portes a una nova exposició ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista montblanquí, Gerard Castellví
05 Jun
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La inauguració, oberta al públic, serà el dijous 6 de juny a les 19h al Tinglado 1 del Moll de costa

L’exposició romandrà oberta fins al 14 de juliol

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a una nova exposició sota el títol ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista de Montblanc, Gerard Castellví. Es tracta d’una mostra que s’inaugura el pròxim dijous 6 de juny a les 19h i romandrà oberta al públic fins al 14 de juliol amb entrada lliure.

L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. (els Tinglados romandran tancats tots els dilluns). És una exposició comissariada per Javier Ruiz

L’exposició

Un diàleg amb mi’ és una mena de diari pictòric al qual Gerard Castellví deixa entreveure per veure el seu caminar per les muntanyes, les reals i les imaginades, mancat de companyia. Sol amb ell mateix. Amb les seves terres i els seus verds, amb les seves figures que només ho són perquè ell les ensenya. Així descriu l’exposició el comissari d’Un diàleg amb mi’, Javier Ruiz.

Castellví dona pistes i acosta al seu viatge a través dels formats. Els petits, breus aproximacions a paisatges tangibles de la geografia catalana, només són el preludi de què està per venir. A mesura que aquests creixen, també creix la seva llibertat, es deixa anar, la seva vida interior s’imposa i la mostra sense por. Així doncs, trobem, de sobte, amb escenes gairebé a mida natural de figures en racons perduts d’un turó. No sabem què fan ni per què hi són, potser el pintor tampoc. Ben bé es podria pensar en una bacanal descarnada de cossos violents. Ben bé es podria pensar en un moment íntim de l’ésser humà en comunió amb la natura.

Podria semblar, al cap i a la fi, que Gerard Castellví no volgués caminar sol i ens convidés a acabar amb ell el seu viatge.

L’artista

Gerard Castellví va néixer en 1986 a Montblanc, Tarragona. En 2008, va estudiar Disseny Gràfic en la EADT Escola d’Art de Tarragona. Poc després, decideix estudiar Belles arts per a desenvolupar els seus talents artístics i combinar-los amb el disseny gràfic. En graduar-se en la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona en 2012, Gerard continua buscant perfeccionar la seva tècnica artística i és admès en la Florence Academy of Art.

Mentre estudia en l'acadèmia, també participa en tallers d'artistes com Antonio Lopez, Golucho, Sangram Majumdar, Max Ginsburg o Stuart *Shils per a comprendre i interioritzar diferents punts de vista creatius.

La seva obra es troba en les col·leccions del *MEAM després de ser un dels finalistes del premi Figuratives’15 i Figuratives’17. També es troba en la col·lecció de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sat Jordi de Barcelona. Ha exposat en les galeries Represent (Londres), Wiespach Shloss Gallery (Salzburg, Àustria), The Makers (Madrid), La Plataforma i el *Claustre (Barcelona).

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona