El Tinglado 1 obre les portes a una nova exposició ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista montblanquí, Gerard Castellví

El Tinglado 1 obre les portes a una nova exposició ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista montblanquí, Gerard Castellví
05 Jun
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La inauguració, oberta al públic, serà el dijous 6 de juny a les 19h al Tinglado 1 del Moll de costa

L’exposició romandrà oberta fins al 14 de juliol

El Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona obre les portes a una nova exposició sota el títol ‘Un diàleg amb mi’ de l’artista de Montblanc, Gerard Castellví. Es tracta d’una mostra que s’inaugura el pròxim dijous 6 de juny a les 19h i romandrà oberta al públic fins al 14 de juliol amb entrada lliure.

L’accés a la inauguració i l’entrada a l’exposició és de caràcter gratuït. Els horaris són de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de 17h a 20h. Diumenges i festius sempre oberts d’11h a 14 h. (els Tinglados romandran tancats tots els dilluns). És una exposició comissariada per Javier Ruiz

L’exposició

Un diàleg amb mi’ és una mena de diari pictòric al qual Gerard Castellví deixa entreveure per veure el seu caminar per les muntanyes, les reals i les imaginades, mancat de companyia. Sol amb ell mateix. Amb les seves terres i els seus verds, amb les seves figures que només ho són perquè ell les ensenya. Així descriu l’exposició el comissari d’Un diàleg amb mi’, Javier Ruiz.

Castellví dona pistes i acosta al seu viatge a través dels formats. Els petits, breus aproximacions a paisatges tangibles de la geografia catalana, només són el preludi de què està per venir. A mesura que aquests creixen, també creix la seva llibertat, es deixa anar, la seva vida interior s’imposa i la mostra sense por. Així doncs, trobem, de sobte, amb escenes gairebé a mida natural de figures en racons perduts d’un turó. No sabem què fan ni per què hi són, potser el pintor tampoc. Ben bé es podria pensar en una bacanal descarnada de cossos violents. Ben bé es podria pensar en un moment íntim de l’ésser humà en comunió amb la natura.

Podria semblar, al cap i a la fi, que Gerard Castellví no volgués caminar sol i ens convidés a acabar amb ell el seu viatge.

L’artista

Gerard Castellví va néixer en 1986 a Montblanc, Tarragona. En 2008, va estudiar Disseny Gràfic en la EADT Escola d’Art de Tarragona. Poc després, decideix estudiar Belles arts per a desenvolupar els seus talents artístics i combinar-los amb el disseny gràfic. En graduar-se en la Facultat de Belles arts de la Universitat de Barcelona en 2012, Gerard continua buscant perfeccionar la seva tècnica artística i és admès en la Florence Academy of Art.

Mentre estudia en l'acadèmia, també participa en tallers d'artistes com Antonio Lopez, Golucho, Sangram Majumdar, Max Ginsburg o Stuart *Shils per a comprendre i interioritzar diferents punts de vista creatius.

La seva obra es troba en les col·leccions del *MEAM després de ser un dels finalistes del premi Figuratives’15 i Figuratives’17. També es troba en la col·lecció de la Reial Acadèmia de Belles Arts Sat Jordi de Barcelona. Ha exposat en les galeries Represent (Londres), Wiespach Shloss Gallery (Salzburg, Àustria), The Makers (Madrid), La Plataforma i el *Claustre (Barcelona).

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona