Barricada poètica al Moll de Costa per inaugurar la 3a edició del Festival Transvers a Tarragona

Barricada poètica al Moll de Costa per inaugurar la 3a edició del Festival Transvers a Tarragona
29 May
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El festival es desenvoluparà en diferents espais del Moll del Costa, creant un vincle especial entre l'art i l'entorn marítim.

Els esdeveniments culturals es duran a terme del 28 de maig a l’1 de juny

El Festival Transvers es va inaugurar ahir, 28 de maig, a les escales reals del Moll de Costa del Port de Tarragona. Es tracta de la tercera edició d’un festival que busca destacar la riquesa i la diversitat artística de la nostra ciutat. Aquest festival, que es durà a terme del 28 de maig a l’1 de juny, es desenvoluparà en diferents espais del Port de Tarragona, en especial al Moll de Costa, creant un vincle especial entre l'art i l'entorn marítim. L’acte d’inauguració va ser ahir 28 de maig a les escales reials del Moll de Costa on es va comptar amb la presència d'autoritats locals, artistes participants i representants del Port de Tarragona, que ha estat un col·laborador clau per a la realització d'aquest esdeveniment.

El grup protagonista de Transvers va definir la posada en escenificació de la inauguració de Transvers com ‘una barricada poètica que, a través de 4 veus, va mostrar la figura de #SalvatPapasseit, escriptor català. En aquesta barricada, sorgeix l’amor la reivindicació política, la melangia i, sobretot, l’alegria d’estar vius, ser joves i feliços.

La inauguració va comptar amb una gran assistència de públic i es va gaudir d’un espectacle, al costat de la mar, carregat de màgia i poesia.

Un Festival Multidisciplinari

El Festival Transvers ofereix una programació rica i variada, amb activitats que inclouen des d’exposicions d'art contemporani: amb obres d'artistes locals i internacionals. També espectacles de música en directe, des de concerts de música clàssica fins a actuacions de bandes emergents. El festival també aposta pel teatre i dansa amb representacions que abasten des del teatre experimental fins a la dansa contemporània. Tallers i activitats participatives oberts a tots els públics, per fomentar la participació i l'aprenentatge col·lectiu.

Per a més informació, consulteu els enllaços

https://www.instagram.com/p/C6yEhS3t0Tr/?igsh=MThxanV3dnV2MGti

https://www.instagram.com/p/C63jxcliI29/?igsh=ZjR0OTg0cjh6M2hk

Una Col·laboració Fruitosa amb el Port de Tarragona

El Port de Tarragona no només acull el festival, sinó que també hi participa activament, destacant la importància de la cultura en el desenvolupament social i econòmic de la ciutat. Aquesta col·laboració és un exemple de com les infraestructures portuàries poden esdevenir escenaris culturals i comunitaris, oferint un espai únic per a la creativitat i la interacció social. Des del Port Tarragona i des de l’organització del festival Transvers es fa una crida a tota la ciutadania i als visitants a unir-se en aquest esdeveniment especial, que no només celebra l'art i la cultura, sinó que també reforça els llaços entre el Port de Tarragona i la ciutat.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona