Barricada poètica al Moll de Costa per inaugurar la 3a edició del Festival Transvers a Tarragona

Barricada poètica al Moll de Costa per inaugurar la 3a edició del Festival Transvers a Tarragona
29 May
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El festival es desenvoluparà en diferents espais del Moll del Costa, creant un vincle especial entre l'art i l'entorn marítim.

Els esdeveniments culturals es duran a terme del 28 de maig a l’1 de juny

El Festival Transvers es va inaugurar ahir, 28 de maig, a les escales reals del Moll de Costa del Port de Tarragona. Es tracta de la tercera edició d’un festival que busca destacar la riquesa i la diversitat artística de la nostra ciutat. Aquest festival, que es durà a terme del 28 de maig a l’1 de juny, es desenvoluparà en diferents espais del Port de Tarragona, en especial al Moll de Costa, creant un vincle especial entre l'art i l'entorn marítim. L’acte d’inauguració va ser ahir 28 de maig a les escales reials del Moll de Costa on es va comptar amb la presència d'autoritats locals, artistes participants i representants del Port de Tarragona, que ha estat un col·laborador clau per a la realització d'aquest esdeveniment.

El grup protagonista de Transvers va definir la posada en escenificació de la inauguració de Transvers com ‘una barricada poètica que, a través de 4 veus, va mostrar la figura de #SalvatPapasseit, escriptor català. En aquesta barricada, sorgeix l’amor la reivindicació política, la melangia i, sobretot, l’alegria d’estar vius, ser joves i feliços.

La inauguració va comptar amb una gran assistència de públic i es va gaudir d’un espectacle, al costat de la mar, carregat de màgia i poesia.

Un Festival Multidisciplinari

El Festival Transvers ofereix una programació rica i variada, amb activitats que inclouen des d’exposicions d'art contemporani: amb obres d'artistes locals i internacionals. També espectacles de música en directe, des de concerts de música clàssica fins a actuacions de bandes emergents. El festival també aposta pel teatre i dansa amb representacions que abasten des del teatre experimental fins a la dansa contemporània. Tallers i activitats participatives oberts a tots els públics, per fomentar la participació i l'aprenentatge col·lectiu.

Per a més informació, consulteu els enllaços

https://www.instagram.com/p/C6yEhS3t0Tr/?igsh=MThxanV3dnV2MGti

https://www.instagram.com/p/C63jxcliI29/?igsh=ZjR0OTg0cjh6M2hk

Una Col·laboració Fruitosa amb el Port de Tarragona

El Port de Tarragona no només acull el festival, sinó que també hi participa activament, destacant la importància de la cultura en el desenvolupament social i econòmic de la ciutat. Aquesta col·laboració és un exemple de com les infraestructures portuàries poden esdevenir escenaris culturals i comunitaris, oferint un espai únic per a la creativitat i la interacció social. Des del Port Tarragona i des de l’organització del festival Transvers es fa una crida a tota la ciutadania i als visitants a unir-se en aquest esdeveniment especial, que no només celebra l'art i la cultura, sinó que també reforça els llaços entre el Port de Tarragona i la ciutat.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona