Port Tarragona present en una nova edició del Seatrade Cruise Global als Estats Units

Port Tarragona present en una nova edició del Seatrade Cruise Global als Estats Units
12 Apr
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Es tracta d’una de les fires de creuers més importants del món celebrada del 8 a l’11 d’abril a Miami (USA)

Representants de l’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona participa en aquesta fira amb un espai propi i oferint les oportunitats del territori

Port Tarragona ha realitzat més de quinze contactes d’alt nivell amb navilieres, proveïdors i agents

El Port de Tarragona acompanyat per Global Ports Holding han participat en una nova edició de la fira internacional Seatrade Cruise Global 2024 que s’ha celebrat  a Fort Lauderdale (Florida, Estats Units) del 8 a l’11 d’abril. El Port ha aprofitat aquests quatre dies dedicats al networking amb professionals de l’activitat de creuers de tots els sectors i regions del món per promocionar la marca “Tarragona Cruise Ports” i la destinació Tarragona-Costa Daurada. La delegació del Port ha donat a conèixer la gran novetat d’aquesta temporada, la nova terminal de creuers del Moll de Balears que entrarà en funcionament al juny.

El Port de Tarragona de la mà de Global Ports Holding, ha participat activament en una nova edició de la fira internacional Seatrade Cruise Global 2024 que ha tingut lloc a Fort Lauderdale (Florida, Estats Units) del 8  l’11 d’abril. Un any més, durant aquests quatre dies el Port ha mantingut reunions amb navilieres i experts de l’activitat de turisme per promocionar el destí i la novetat d’aquest any, la nova terminal de creuers del Moll de Balears. Durant la fira l’equip comercial del Port de Tarragona ha realitzat 17 contactes del nivell amb empreses del sector dels creuers, principalment, navilieres, proveïdors i agents.

64a edició del MedCruise

En el marc d’aquesta fira, l’associació MedCruise ha avançat alguns detalls dels treball d’organització de la 64a edició de la seva assemblea que se celebrarà a Tarragona. L’associació que reuneix tots els agents del sector en el Mediterrani: navilieres, agents turístics, patronats de turisme, etc. es celebrarà de l’11 al 14 de juny, coincidint amb  la inauguració de la nova Terminal de Passatgers de Global Ports Holding al Moll de Balears prevista per l’11 de juny. Els representants de l’associació MedCruise han anunciat per a aquesta edició de l’assemblea, coorganitzada amb el Port de Tarragona, la participació d’un total de 19 navilieres, 13 convidats provinents d’11 mitjans i 4  membres associats. D’altra banda, també han anunciat xifres rècord de participació aconseguint 24 agents provinents de 18 companyies de creuers.

Seatrade Cruise Global de Miami

La Seatrade Cruise Global és una fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix als principals compradors, proveïdors i agents en una trobada de feina caracteritzada per treball en xarxa, compres, innovació i educació mediambiental al sector. Una de les conclusions d’aquesta edició de la fira ha estat que l'activitat del sector de creuers manté la seva recuperació al llarg de l’exercici de 2023 a tot el món. I en particular, a Tarragona, la temporada de 2024 preveu assolir xifres properes al rècord del 2019, que van tancar amb més de 130.000 passatgers. Enguany, les previsions de la taula institucional de creuers són de unes 60 escales i 122.000 passatgers. D’altra banda, durant la temporada passada es van realitzar 57 escales front a un total de 36 que es van fer al 2022, de la mateixa manera, el nombre de creueristes també va incrementar un 80,1% respecte a  l’any anterior, assolint un total de 115.022. Aquestes dades superen les de 2018 i s’apropen a les xifres del 2019.

L’activitat de turisme de creuer a Tarragona rebrà un impuls qualitatiu molt important amb la inauguració de la nova terminal de passatges, amb una superfície de 2200 m2, que està construint Global Port Holding en el Moll de Balears amb una inversió de 5,5 milions d’euros. El fi d’execució de les obres està previst per aquest mes de maig, a partir d’aleshores, els creueristes comptaran amb unes instal·lacions de primera.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

III Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d'emergències a l'àmbit portuari

 

 

 

 

DATA i LLOC

30-31 maig 2024 - Tinglado1 Moll Costa ( Maps -- https://tuit.cat/RBgaA )) + info

 PROGRAMA

REGISTRE OBERT