Port Tarragona present en una nova edició del Seatrade Cruise Global als Estats Units

Port Tarragona present en una nova edició del Seatrade Cruise Global als Estats Units
12 Abr
2024

Es tracta d’una de les fires de creuers més importants del món celebrada del 8 a l’11 d’abril a Miami (USA)

Representants de l’equip comercial de l’Autoritat Portuària de Tarragona participa en aquesta fira amb un espai propi i oferint les oportunitats del territori

Port Tarragona ha realitzat més de quinze contactes d’alt nivell amb navilieres, proveïdors i agents

El Port de Tarragona acompanyat per Global Ports Holding han participat en una nova edició de la fira internacional Seatrade Cruise Global 2024 que s’ha celebrat  a Fort Lauderdale (Florida, Estats Units) del 8 a l’11 d’abril. El Port ha aprofitat aquests quatre dies dedicats al networking amb professionals de l’activitat de creuers de tots els sectors i regions del món per promocionar la marca “Tarragona Cruise Ports” i la destinació Tarragona-Costa Daurada. La delegació del Port ha donat a conèixer la gran novetat d’aquesta temporada, la nova terminal de creuers del Moll de Balears que entrarà en funcionament al juny.

El Port de Tarragona de la mà de Global Ports Holding, ha participat activament en una nova edició de la fira internacional Seatrade Cruise Global 2024 que ha tingut lloc a Fort Lauderdale (Florida, Estats Units) del 8  l’11 d’abril. Un any més, durant aquests quatre dies el Port ha mantingut reunions amb navilieres i experts de l’activitat de turisme per promocionar el destí i la novetat d’aquest any, la nova terminal de creuers del Moll de Balears. Durant la fira l’equip comercial del Port de Tarragona ha realitzat 17 contactes del nivell amb empreses del sector dels creuers, principalment, navilieres, proveïdors i agents.

64a edició del MedCruise

En el marc d’aquesta fira, l’associació MedCruise ha avançat alguns detalls dels treball d’organització de la 64a edició de la seva assemblea que se celebrarà a Tarragona. L’associació que reuneix tots els agents del sector en el Mediterrani: navilieres, agents turístics, patronats de turisme, etc. es celebrarà de l’11 al 14 de juny, coincidint amb  la inauguració de la nova Terminal de Passatgers de Global Ports Holding al Moll de Balears prevista per l’11 de juny. Els representants de l’associació MedCruise han anunciat per a aquesta edició de l’assemblea, coorganitzada amb el Port de Tarragona, la participació d’un total de 19 navilieres, 13 convidats provinents d’11 mitjans i 4  membres associats. D’altra banda, també han anunciat xifres rècord de participació aconseguint 24 agents provinents de 18 companyies de creuers.

Seatrade Cruise Global de Miami

La Seatrade Cruise Global és una fira internacional per a la indústria del creuer que reuneix als principals compradors, proveïdors i agents en una trobada de feina caracteritzada per treball en xarxa, compres, innovació i educació mediambiental al sector. Una de les conclusions d’aquesta edició de la fira ha estat que l'activitat del sector de creuers manté la seva recuperació al llarg de l’exercici de 2023 a tot el món. I en particular, a Tarragona, la temporada de 2024 preveu assolir xifres properes al rècord del 2019, que van tancar amb més de 130.000 passatgers. Enguany, les previsions de la taula institucional de creuers són de unes 60 escales i 122.000 passatgers. D’altra banda, durant la temporada passada es van realitzar 57 escales front a un total de 36 que es van fer al 2022, de la mateixa manera, el nombre de creueristes també va incrementar un 80,1% respecte a  l’any anterior, assolint un total de 115.022. Aquestes dades superen les de 2018 i s’apropen a les xifres del 2019.

L’activitat de turisme de creuer a Tarragona rebrà un impuls qualitatiu molt important amb la inauguració de la nova terminal de passatges, amb una superfície de 2200 m2, que està construint Global Port Holding en el Moll de Balears amb una inversió de 5,5 milions d’euros. El fi d’execució de les obres està previst per aquest mes de maig, a partir d’aleshores, els creueristes comptaran amb unes instal·lacions de primera.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 

 

 

 

 

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors