Port Tarragona envia un Project Cargo de 260 tones

Port Tarragona envia un Project Cargo de 260 tones
01 Mar
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’operativa es va realitzar en menys de 4 hores en el moll de Castella

Es tracta d’un condensador dividit en dues peces de 125 i 135 tones cadascuna

El moll de Castella del Port de Tarragona va ser ahir dijous l’escenari de la càrrega de dos mòduls de 125 i 135 tones cadascun. Es tractava d’un càrrega de Project Cargo amb un condensador construït al polígon Francolí que va ser estibada per Euroports amb la col·laboració de DSV i amb destinació Bèlgica.

En una delicada i precisa operativa que va durar menys de 4 hores, l’empresa Euroports en col·laboració de DSV va carregar la complexa càrrega al vaixell. En total es van col·locar dins de l’embarcació 6 elements que sumaven un total de 270.100 kg amb un volum de 803 m3.

El vaixell encarregat de dur aquesta delicada càrrega fins al seu destí final, el port d’Anvers a Bèlgica, era el Treville. Es tracta d’una embarcació construïda l’any 2018 i que navega sota bandera neerlandesa. Compta amb una eslora de 90 metres, una mànega de 15 i un arqueig brut de 3.415 GT.

Aquesta càrrega posa en valor el Port de Tarragona com a porta de sortida de mercaderies d’alt valor afegit construïdes al territori. El Port de Tarragona compta amb una gran capacitat per gestionar una àmplia gamma de càrregues, des de productes manufacturats fins a productes agroalimentaris, sent peça clau en el paisatge logístic i industrial del territori.

Unes instal·lacions idònies

El Port de Tarragona compta amb unes condicions idònies per aquest tipus de tràfics, amb grans esplanades a l'aire lliure que faciliten l'embarcament directe des del moll, així com àmplies àrees operacionals i mà d’obra especialitzada.

A més amés, el Camp de Tarragona compta amb unes condicions meteorològiques que permeten el treball en exteriors durant tot l’any i una important indústria auxiliar de Tarragona juntament amb el potent clúster petroquímic de la zona i de referència per al sud d’Europa.

El Port Tarragona té àrees operacionals amb una disponibilitat de 280.000 m2, rampes RO-RO i una excel·lent accessibilitat terrestre i ferroviària, que garanteix la logística de subministrament d'aquests tipus projectes.

El calat de 16 metres de fondària fa la resta, ja que permet l'atracada de vaixells especials preparats per a transportar grans càrregues, impossibles de traslladar amb vaixells de càrrega conteneritzada.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/trafics/project-cargo

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona