Port Tarragona envia un Project Cargo de 260 tones

Port Tarragona envia un Project Cargo de 260 tones
01 Mar
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’operativa es va realitzar en menys de 4 hores en el moll de Castella

Es tracta d’un condensador dividit en dues peces de 125 i 135 tones cadascuna

El moll de Castella del Port de Tarragona va ser ahir dijous l’escenari de la càrrega de dos mòduls de 125 i 135 tones cadascun. Es tractava d’un càrrega de Project Cargo amb un condensador construït al polígon Francolí que va ser estibada per Euroports amb la col·laboració de DSV i amb destinació Bèlgica.

En una delicada i precisa operativa que va durar menys de 4 hores, l’empresa Euroports en col·laboració de DSV va carregar la complexa càrrega al vaixell. En total es van col·locar dins de l’embarcació 6 elements que sumaven un total de 270.100 kg amb un volum de 803 m3.

El vaixell encarregat de dur aquesta delicada càrrega fins al seu destí final, el port d’Anvers a Bèlgica, era el Treville. Es tracta d’una embarcació construïda l’any 2018 i que navega sota bandera neerlandesa. Compta amb una eslora de 90 metres, una mànega de 15 i un arqueig brut de 3.415 GT.

Aquesta càrrega posa en valor el Port de Tarragona com a porta de sortida de mercaderies d’alt valor afegit construïdes al territori. El Port de Tarragona compta amb una gran capacitat per gestionar una àmplia gamma de càrregues, des de productes manufacturats fins a productes agroalimentaris, sent peça clau en el paisatge logístic i industrial del territori.

Unes instal·lacions idònies

El Port de Tarragona compta amb unes condicions idònies per aquest tipus de tràfics, amb grans esplanades a l'aire lliure que faciliten l'embarcament directe des del moll, així com àmplies àrees operacionals i mà d’obra especialitzada.

A més amés, el Camp de Tarragona compta amb unes condicions meteorològiques que permeten el treball en exteriors durant tot l’any i una important indústria auxiliar de Tarragona juntament amb el potent clúster petroquímic de la zona i de referència per al sud d’Europa.

El Port Tarragona té àrees operacionals amb una disponibilitat de 280.000 m2, rampes RO-RO i una excel·lent accessibilitat terrestre i ferroviària, que garanteix la logística de subministrament d'aquests tipus projectes.

El calat de 16 metres de fondària fa la resta, ja que permet l'atracada de vaixells especials preparats per a transportar grans càrregues, impossibles de traslladar amb vaixells de càrrega conteneritzada.

Més informació a:

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/trafics/project-cargo

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors