Port Tarragona millora la seguretat dels vianants al Moll de Costa

Port Tarragona millora la seguretat dels vianants al Moll de Costa
06 Feb
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

S’instal·laran 4 semàfors ferroviaris per a vianants on fins ara només hi eren per a vehicles

Aquesta iniciativa vol reduir el perill que suposa per als vianants el pas del tren per la rotonda d’accés al Moll de Costa

El Port de Tarragona impulsa noves mesures de seguretat a la rotonda del Moll de Costa mitjançant una licitació per la instal·lació de nous semàfors ferroviaris destinats exclusivament als vianants. Aquesta iniciativa preveu la incorporació de quatre semàfors en punts on fins ara només n'hi havia per a vehicles per reduir el perill que suposa per als vianants el pas del tren en l’operativa d’entrada o sortida de les instal·lacions portuàries. Amb un pressupost estimat de 96.327,99€ abans d’impostos, aquesta millora té com a objectiu reforçar la seguretat dels vianants a la rotonda d’accés al Moll de Costa.

Un dels accessos ferroviaris al Port de Tarragona, situat a la rotonda del Moll de Costa, disposa de senyalització lluminosa i acústica a tots els ramals que conflueixen per a vehicles. Però amb l’augment de vianants circulant també en aquell punt fa que l'Autoritat Portuària de Tarragona hagi considerat convenient millorar la senyalització mitjançant la instal·lació de semàfors ferroviaris per a vianants.

Les obres a realitzar són, essencialment, la connexió als mòduls de control existents amb  la nova senyalització. Dins d'aquestes actuacions s’aprofitaran, sempre que sigui possible, les canalitzacions existents. Així mateix, serà necessària la construcció de petites fonamentacions per a la col·locació dels pals on aniran les senyals lumínic-acústiques amb tecnologia LED. En total, un cop s’iniciï l’obra, s’espera que tingui una duració de 4 mesos.

Amb aquesta intervenció, el Port de Tarragona reforça la seva aposta per la seguretat en l'entorn Port-Ciutat amb una nova iniciativa centrada en la millora de les condicions per als vianants que vulguin gaudir del Moll de Costa, el Moll de la Cultura, el KM0, un espai icònic per a la pràctica de l’esport o la platja del Miracle i el Passeig Marítim Rafael Casanova.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors