Port Tarragona millora la seguretat dels vianants al Moll de Costa

Port Tarragona millora la seguretat dels vianants al Moll de Costa
06 Feb
2024

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

S’instal·laran 4 semàfors ferroviaris per a vianants on fins ara només hi eren per a vehicles

Aquesta iniciativa vol reduir el perill que suposa per als vianants el pas del tren per la rotonda d’accés al Moll de Costa

El Port de Tarragona impulsa noves mesures de seguretat a la rotonda del Moll de Costa mitjançant una licitació per la instal·lació de nous semàfors ferroviaris destinats exclusivament als vianants. Aquesta iniciativa preveu la incorporació de quatre semàfors en punts on fins ara només n'hi havia per a vehicles per reduir el perill que suposa per als vianants el pas del tren en l’operativa d’entrada o sortida de les instal·lacions portuàries. Amb un pressupost estimat de 96.327,99€ abans d’impostos, aquesta millora té com a objectiu reforçar la seguretat dels vianants a la rotonda d’accés al Moll de Costa.

Un dels accessos ferroviaris al Port de Tarragona, situat a la rotonda del Moll de Costa, disposa de senyalització lluminosa i acústica a tots els ramals que conflueixen per a vehicles. Però amb l’augment de vianants circulant també en aquell punt fa que l'Autoritat Portuària de Tarragona hagi considerat convenient millorar la senyalització mitjançant la instal·lació de semàfors ferroviaris per a vianants.

Les obres a realitzar són, essencialment, la connexió als mòduls de control existents amb  la nova senyalització. Dins d'aquestes actuacions s’aprofitaran, sempre que sigui possible, les canalitzacions existents. Així mateix, serà necessària la construcció de petites fonamentacions per a la col·locació dels pals on aniran les senyals lumínic-acústiques amb tecnologia LED. En total, un cop s’iniciï l’obra, s’espera que tingui una duració de 4 mesos.

Amb aquesta intervenció, el Port de Tarragona reforça la seva aposta per la seguretat en l'entorn Port-Ciutat amb una nova iniciativa centrada en la millora de les condicions per als vianants que vulguin gaudir del Moll de Costa, el Moll de la Cultura, el KM0, un espai icònic per a la pràctica de l’esport o la platja del Miracle i el Passeig Marítim Rafael Casanova.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona