El Port Tarragona fa lliurament de material professional a Bombers de la Generalitat

El Port Tarragona fa lliurament de material professional a Bombers de la Generalitat
15 Dec
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La cessió del material es realitza en el marc del Conveni existent entre Autoritat Portuària de Tarragona i Departament d’interior de la Generalitat de Catalunya

Aquest divendres, 15 de desembre, el Port de Tarragona ha fet el lliurament de material específic a l’equip de Bombers de la Generalitat. Es tracta concretamente d’equips de respiració autònoma (ERAs) i de detecció de gasos. El pressupost total d’aquesta dotació ha estat de 47.867,92€. Cal destacar que el material cedit és una acció emmarcada dins del Conveni existent entre APT i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya en la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, per a la prestació dels serveis comuns de prevenció i control d’emergències al Port de Tarragona.

El material s’adquireix per a millorar l’equipament de les unitats d’intervenció especialitzada dels Bombers de la Generalitat i es tracta de material que utilitzarien en cas de necessitat dins del recinte portuari. Aquests equipaments estan destinats a la millora en la detecció de gasos i equipaments e respiracio autónoma, que reforcen la seguretat en les intervencions. L’empresa adjudicataria de la licitació realitzada per a l’adquisició d’aquest material ha estat ITURRI, una empresa amb presència en 14 països amb un total de 1.400 treballadors i 10.000 clients arreu del món.

Conveni Port - Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Aquest conveni signat entre el Port de Tarragona i Bombers de la Generalitat amb l’objectiu de col·laborar per a la prestació dels serveis de prevenció i extinció d’incendis i salvaments en l’espai portuari. Signat a l’agost de 2019, renovat aquest desembre de 2023 fins l’any 2027 i per valor d'1,6 milions d'euros durant la vida útil del conveni (vuit anys), inclou la compra de material especialitzat i, entre altres temes, el protocol d’intervenció dels Bombers de manera coordinada amb els equips d’intervenció propis del Port, en cas de qualsevol mena de salvament i rescat de persones, en zona terra o en vaixell.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona