El Port Tarragona fa lliurament de material professional a Bombers de la Generalitat

El Port Tarragona fa lliurament de material professional a Bombers de la Generalitat
15 Dic
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La cessió del material es realitza en el marc del Conveni existent entre Autoritat Portuària de Tarragona i Departament d’interior de la Generalitat de Catalunya

Aquest divendres, 15 de desembre, el Port de Tarragona ha fet el lliurament de material específic a l’equip de Bombers de la Generalitat. Es tracta concretamente d’equips de respiració autònoma (ERAs) i de detecció de gasos. El pressupost total d’aquesta dotació ha estat de 47.867,92€. Cal destacar que el material cedit és una acció emmarcada dins del Conveni existent entre APT i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya en la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, per a la prestació dels serveis comuns de prevenció i control d’emergències al Port de Tarragona.

El material s’adquireix per a millorar l’equipament de les unitats d’intervenció especialitzada dels Bombers de la Generalitat i es tracta de material que utilitzarien en cas de necessitat dins del recinte portuari. Aquests equipaments estan destinats a la millora en la detecció de gasos i equipaments e respiracio autónoma, que reforcen la seguretat en les intervencions. L’empresa adjudicataria de la licitació realitzada per a l’adquisició d’aquest material ha estat ITURRI, una empresa amb presència en 14 països amb un total de 1.400 treballadors i 10.000 clients arreu del món.

Conveni Port - Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Aquest conveni signat entre el Port de Tarragona i Bombers de la Generalitat amb l’objectiu de col·laborar per a la prestació dels serveis de prevenció i extinció d’incendis i salvaments en l’espai portuari. Signat a l’agost de 2019, renovat aquest desembre de 2023 fins l’any 2027 i per valor d'1,6 milions d'euros durant la vida útil del conveni (vuit anys), inclou la compra de material especialitzat i, entre altres temes, el protocol d’intervenció dels Bombers de manera coordinada amb els equips d’intervenció propis del Port, en cas de qualsevol mena de salvament i rescat de persones, en zona terra o en vaixell.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona