Port Tarragona, referent en la logística de vehicles

Port Tarragona, referent en la logística de vehicles
23 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les empreses automobilístiques que treballen a les instal·lacions portuàries tarragonines han donat una puntuació de 4,2 sobre 5  

Els aspectes més destacats han estat la pro activitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona i l’impuls en la millora de les infraestructures 

El Port de Tarragona ha aconseguit la segona posició entre tots els ports de l'Estat dedicats als tràfics de vehicles acabats, segons l'estudi anual elaborat per l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (ANFAC). El port tarragoní va registrar un volum de tràfic de 171.615 vehicles el 2022, un 26,8% més que l'any anterior. 

L’ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions) ha fet públic l’Estudi de valoració de la logística maritimoportuària de 2022 i ha atorgat una valoració de 4,2 sobre 5 punts als serveis del Port de Tarragona, només per darrera del Port de Santander amb una valoració de 4,4. 

Els aspectes millor valorats per les marques són l’impuls de la millora del sistema de gestió, impuls de la millora de les infraestructures i proactivitat de l'autoritat portuària. Els fabricants han destacat també l'impuls de millores en la gestió dels accessos ferroviaris al Port, la millora en el grau de flexibilitat del servei, l'adaptació a les seves necessitats o la minimització d'incidències en la manipulació dels vehicles a través de la formació i la sensibilització. 

L’alta puntuació, 4,2 sobre 5, de la infraestructura tarragonina que comparteix amb el Port de Sagunt supera en valoració els ports de Pasaia, Barcelona, València, Vigo, i Màlaga. En l’esmentat estudi es destaca que, malgrat en 2022 es va augmentar el volum del tràfic de vehicles, encara no s’han assolit els nivells prepandèmia. 

El Port de Tarragona com a porta d’entrada 

Les instal·lacions portuàries tarragonines compten amb tres terminals dedicades al tràfic de vehicles gestionades per  Bergé Marítima, Noatum Terminal Tarragona i Ceva Logistics. 

El nombre de vehicles transportats a través del Port de Tarragona va créixer el 2022 en un 26,8% fins a situar-se en 171.615 vehicles. Es tracta d'un port essencialment importador per a la seva posterior distribució per la península. 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona