Port Tarragona, referent en la logística de vehicles

Port Tarragona, referent en la logística de vehicles
23 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les empreses automobilístiques que treballen a les instal·lacions portuàries tarragonines han donat una puntuació de 4,2 sobre 5  

Els aspectes més destacats han estat la pro activitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona i l’impuls en la millora de les infraestructures 

El Port de Tarragona ha aconseguit la segona posició entre tots els ports de l'Estat dedicats als tràfics de vehicles acabats, segons l'estudi anual elaborat per l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (ANFAC). El port tarragoní va registrar un volum de tràfic de 171.615 vehicles el 2022, un 26,8% més que l'any anterior. 

L’ANFAC (Associació Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions) ha fet públic l’Estudi de valoració de la logística maritimoportuària de 2022 i ha atorgat una valoració de 4,2 sobre 5 punts als serveis del Port de Tarragona, només per darrera del Port de Santander amb una valoració de 4,4. 

Els aspectes millor valorats per les marques són l’impuls de la millora del sistema de gestió, impuls de la millora de les infraestructures i proactivitat de l'autoritat portuària. Els fabricants han destacat també l'impuls de millores en la gestió dels accessos ferroviaris al Port, la millora en el grau de flexibilitat del servei, l'adaptació a les seves necessitats o la minimització d'incidències en la manipulació dels vehicles a través de la formació i la sensibilització. 

L’alta puntuació, 4,2 sobre 5, de la infraestructura tarragonina que comparteix amb el Port de Sagunt supera en valoració els ports de Pasaia, Barcelona, València, Vigo, i Màlaga. En l’esmentat estudi es destaca que, malgrat en 2022 es va augmentar el volum del tràfic de vehicles, encara no s’han assolit els nivells prepandèmia. 

El Port de Tarragona com a porta d’entrada 

Les instal·lacions portuàries tarragonines compten amb tres terminals dedicades al tràfic de vehicles gestionades per  Bergé Marítima, Noatum Terminal Tarragona i Ceva Logistics. 

El nombre de vehicles transportats a través del Port de Tarragona va créixer el 2022 en un 26,8% fins a situar-se en 171.615 vehicles. Es tracta d'un port essencialment importador per a la seva posterior distribució per la península. 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona