Port Tarragona acull la jornada “El conductor al capdavant”

Port Tarragona acull la jornada “El conductor al capdavant”
06 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte organitzat per Transporte XXI es celebrarà a la seu Institucional del Port de Tarragona

El Port de Tarragona s’incorporarà a la Certificació de Carregador Responsable que té com a objectiu millorar les condicions de treball dels conductors

El Port de Tarragona acollirà el pròxim 9 de novembre la jornada de “El conductor al capdavant”. La jornada serà organitzada per l’associació de transport internacional per carretera Astic i l'associació de carregadors Transprime. L’acte també servirà per a la incorporació per part del Port de Tarragona a la Certificació de Carregador Responsable, una carta de compromís amb les condicions de treball dels conductors a les àrees de càrrega i descàrrega de les mercaderies.

L'Autoritat Portuària de Tarragona, juntament amb Transprime Spanish Shippers Council organitzaran el dijous vinent la conferència "El conductor al capdavant" a la seu institucional del Port de Tarragona. Durant la jornada es presentarà el Certificat de Carregador Responsable, promogut per ESC (European Shipper's Council) i s’intercanviaran opinions i experiències entre transportistes i carregadors.

El Certificat de Carregador Responsable, és un segell de qualitat que acredita les empreses carregadores com a compromeses amb el benestar dels conductors. Prova que aquestes compten amb una sèrie de mesures orientades a la millora de les condicions de treball dels conductors als punts de càrrega i descàrrega.

Durant aquesta jornada, el Port de Tarragona s’adherirà al xàrter de bones pràctiques, ESC-IRU, en què es basa el certificat i que ha estat promogut per associacions de carregadors i de transport, en l’àmbit Europeu.

Record en moviment de camions

El moviment de camions en el mes d'octubre d'entrada i sortida va ser de 87.442, un 17,3% superior als moviments d'octubre del 2022 i un 4,6% superior al mes de setembre del 2023. Aquesta xifra estableix un nou rècord del mes d'octubre, i el que és més significatiu aquest mes, establint una nova fita històrica en moviment de camions en un mes, superant els 85.128 que es van produir en el mes de novembre del 2022.

Les dades acumulades de gener a octubre mostren 796.619 registres d'entrades i sortides de camions, un 17,5% superior a les dades del mateix període de l'any anterior i un 14,6% superior al període gener a octubre del 2019 fins ara rècord (695.018). El moviment interanual (novembre 2022 fins a l’octubre 2023) de camions es situa en 951.833, amb un creixement continuat des de febrer del 2021 fruit dels primers mesos de la recuperació de la pandèmia i des de meitat de l'any 2022, pel moviment de cereals al Port de Tarragona.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona