Port Tarragona acull la jornada “El conductor al capdavant”

Port Tarragona acull la jornada “El conductor al capdavant”
06 Nov
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

L’acte organitzat per Transporte XXI es celebrarà a la seu Institucional del Port de Tarragona

El Port de Tarragona s’incorporarà a la Certificació de Carregador Responsable que té com a objectiu millorar les condicions de treball dels conductors

El Port de Tarragona acollirà el pròxim 9 de novembre la jornada de “El conductor al capdavant”. La jornada serà organitzada per l’associació de transport internacional per carretera Astic i l'associació de carregadors Transprime. L’acte també servirà per a la incorporació per part del Port de Tarragona a la Certificació de Carregador Responsable, una carta de compromís amb les condicions de treball dels conductors a les àrees de càrrega i descàrrega de les mercaderies.

L'Autoritat Portuària de Tarragona, juntament amb Transprime Spanish Shippers Council organitzaran el dijous vinent la conferència "El conductor al capdavant" a la seu institucional del Port de Tarragona. Durant la jornada es presentarà el Certificat de Carregador Responsable, promogut per ESC (European Shipper's Council) i s’intercanviaran opinions i experiències entre transportistes i carregadors.

El Certificat de Carregador Responsable, és un segell de qualitat que acredita les empreses carregadores com a compromeses amb el benestar dels conductors. Prova que aquestes compten amb una sèrie de mesures orientades a la millora de les condicions de treball dels conductors als punts de càrrega i descàrrega.

Durant aquesta jornada, el Port de Tarragona s’adherirà al xàrter de bones pràctiques, ESC-IRU, en què es basa el certificat i que ha estat promogut per associacions de carregadors i de transport, en l’àmbit Europeu.

Record en moviment de camions

El moviment de camions en el mes d'octubre d'entrada i sortida va ser de 87.442, un 17,3% superior als moviments d'octubre del 2022 i un 4,6% superior al mes de setembre del 2023. Aquesta xifra estableix un nou rècord del mes d'octubre, i el que és més significatiu aquest mes, establint una nova fita històrica en moviment de camions en un mes, superant els 85.128 que es van produir en el mes de novembre del 2022.

Les dades acumulades de gener a octubre mostren 796.619 registres d'entrades i sortides de camions, un 17,5% superior a les dades del mateix període de l'any anterior i un 14,6% superior al període gener a octubre del 2019 fins ara rècord (695.018). El moviment interanual (novembre 2022 fins a l’octubre 2023) de camions es situa en 951.833, amb un creixement continuat des de febrer del 2021 fruit dels primers mesos de la recuperació de la pandèmia i des de meitat de l'any 2022, pel moviment de cereals al Port de Tarragona.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona