Èxit de participació en la sisena convocatòria de PortAutors/es, la mostra artística musical del Port de Tarragona

Èxit de participació en la sisena convocatòria de PortAutors/es, la mostra artística musical del Port de Tarragona
25 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Sis finalistes assistiran a la final del pròxim 18 de novembre al Teatret del Serrallo

La nova edició d’enguany de la mostra Portautors/es del Teatret del Serrallo ha assolit una fita inèdita pel que fa al nombre de participants: hi ha més de 50 propostes de nous i noves talents del territori. Un nombre que supera amb escreix les anteriors cinc edicions.

L’objectiu principal de PortAutors/es és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La sisena edició de la PortAutors/es inicia, doncs, la fase de triatge amb el jurat de la convocatòria de professionals. Aquesta fase del procés de selecció que fa el jurat rau en el fet que no coneix, ni rep cap dada de les persones participants, més enllà de la seva proposta musical, només les tres cançons presentades són la seva basa per arribar a la final.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran sis finalistes i quatre reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. La final de la mostra artística tindrà lloc el 18 de novembre a les 18 hores al Teatret del Serrallo. La presentació de la gala anirà a càrrec de la periodista musical Sílvia Petit i es comptarà amb l’actuació del guanyador del PortAutors/es de l’any passat, Gabriel Kazz.

Premis

Premi del Jurat: El ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en sis festivals del territori durant l’any.

Premi del Públic: Els finalistes també optaran al ‘Premi del Públic’ i s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra entre els finalistes que s’organitza per al pròxim 18 de novembre.

Premi a l’artista local: S’atorgarà a la persona millor classificada entre els/les sis finalistes que sigui de la província de Tarragona.

Premi FiM Vila-seca: Una de les darreres incorporacions també ha estat la col·laboració amb la FiM Vila-seca que farà la tria entre un/a dels/les finalistes que participarà en la pròxima edició.

Premi Port Tarragona: El Port Tarragona posa a disposició de la mostra els seus espais per a l’enregistrament d’un videoclip promocional a càrrec de videògrafs professionals.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a la web del Port de Tarragona i a les xarxes socials del Teatret.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 

 

 

 

 

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors