Èxit de participació en la sisena convocatòria de PortAutors/es, la mostra artística musical del Port de Tarragona

Èxit de participació en la sisena convocatòria de PortAutors/es, la mostra artística musical del Port de Tarragona
25 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Sis finalistes assistiran a la final del pròxim 18 de novembre al Teatret del Serrallo

La nova edició d’enguany de la mostra Portautors/es del Teatret del Serrallo ha assolit una fita inèdita pel que fa al nombre de participants: hi ha més de 50 propostes de nous i noves talents del territori. Un nombre que supera amb escreix les anteriors cinc edicions.

L’objectiu principal de PortAutors/es és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La sisena edició de la PortAutors/es inicia, doncs, la fase de triatge amb el jurat de la convocatòria de professionals. Aquesta fase del procés de selecció que fa el jurat rau en el fet que no coneix, ni rep cap dada de les persones participants, més enllà de la seva proposta musical, només les tres cançons presentades són la seva basa per arribar a la final.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran sis finalistes i quatre reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. La final de la mostra artística tindrà lloc el 18 de novembre a les 18 hores al Teatret del Serrallo. La presentació de la gala anirà a càrrec de la periodista musical Sílvia Petit i es comptarà amb l’actuació del guanyador del PortAutors/es de l’any passat, Gabriel Kazz.

Premis

Premi del Jurat: El ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en sis festivals del territori durant l’any.

Premi del Públic: Els finalistes també optaran al ‘Premi del Públic’ i s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra entre els finalistes que s’organitza per al pròxim 18 de novembre.

Premi a l’artista local: S’atorgarà a la persona millor classificada entre els/les sis finalistes que sigui de la província de Tarragona.

Premi FiM Vila-seca: Una de les darreres incorporacions també ha estat la col·laboració amb la FiM Vila-seca que farà la tria entre un/a dels/les finalistes que participarà en la pròxima edició.

Premi Port Tarragona: El Port Tarragona posa a disposició de la mostra els seus espais per a l’enregistrament d’un videoclip promocional a càrrec de videògrafs professionals.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a la web del Port de Tarragona i a les xarxes socials del Teatret.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona