La Policia Portuària del Port de Tarragona continua la seva participació en la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’

La Policia Portuària del Port de Tarragona continua la seva participació en la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’
19 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La Policia Portuària del Port Tarragona participa amb la campanya des de gairebé 5 anys amb l’objectiu de la construcció del Pediàtric Center Cancer de Barcelona i per a potenciar la investigació i recerca

Gràcies a aquestes donacions, la de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va aconseguir fer realitat el Pediatric Center Cancer el març de 2022

La Policia Portuària continua participant en la campanya per tal de recaptar diners que es destinen a la recerca i investigació del càncer infantil

El passat 7 d’octubre, a Cambrils, va tenir lloc el lliurament del xec que la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’ ha recaptat i amb qui la Policia Portuària del Port Tarragona col·labora des de fa gairebé 5 anys. La primera fase de la campanya tenia l’objectiu de la construcció del Pediàtric Center Cancer (https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/hospital/projectes-estrategics/pediatric-cancer-center-barcelona), i a hores d’ara la campanya continua recollint diners per a potenciar la investigació i recerca del càncer infantil.

La campanya, per recollir donatius, s’anomena ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’- #PelsValents, una campanya creada per tres policies locals de diferents indrets del territori. La Policia Portuària de Tarragona es va afegir a la campanya dels ‘Escuts solidaris’ sota el lema #PelsValents i, des de 2018 recapta donatius per a la campanya que ja compta amb més de 160 cossos policials de tot el territori nacional.

Gràcies a aquesta campanya i, a tots els donatius recaptats durant aquests anys, el març de 2022 es va inaugurar el nou Pediàtric Center Cancer ubicat al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Avui dia, la campanya continua per tal de recollir diners per a la investigació del càncer infantil.

‘Escuts solidaris’ i Policia Portuària de Port Tarragona

Es tracta d’una campanya iniciada l’any 2017, quan l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona va fer una crida a la societat demanant col·laboració per a la recollida de donatius. L’objectiu era construir el Pediàtric Center Cancer, que avui dia ja és una realitat. Aquest nou hospital oncològic infantil, el més gran d'Europa, es va inaugurar el març de 2022 i avui dia ja és un referent en la lluita contra el càncer infantil.

Després de fer-se ressò d'aquesta crida, tres companys de diferents Policies Locals van decidir col·laborar amb la iniciativa, que passaria a anomenar-se "ESCUTS SOLIDARIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL". Aquesta iniciativa està formada per més de 160 cossos policials, entre ells la Policia Portuària del Port Tarragona.

‘Pels valents’ també serveix per a finançar tractaments, allotjaments, recerca, assajos clínics, programes per conviure amb la malaltia, suport psicològic i equipaments. La Policia Portuària de Tarragona continua col·laborant perquè la campanya representa una oportunitat per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer infantil.

Origen i trajectòria de la campanya

L’origen d’aquesta campanya va ser protagonitzada per diversos agents locals del territori català en decidir rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer. Llavors van tenir la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballaven i crear-ne un original i únic ‘pels valents’, lema de la campanya per finançar el projecte. La Policia Portuària de Tarragona es va afegir a la idea i va crear també escuts personalitzats #PelsValents.

Així va ser com diverses policies locals d’arreu Catalunya i de la resta de l’estat espanyol es van adherir a aquesta singular i original idea.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona