La Policia Portuària del Port de Tarragona continua la seva participació en la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’

La Policia Portuària del Port de Tarragona continua la seva participació en la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’
19 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La Policia Portuària del Port Tarragona participa amb la campanya des de gairebé 5 anys amb l’objectiu de la construcció del Pediàtric Center Cancer de Barcelona i per a potenciar la investigació i recerca

Gràcies a aquestes donacions, la de milers de particulars i d’un elevat nombre d’empreses i entitats de diferents àmbits, l’Hospital Sant Joan de Déu va aconseguir fer realitat el Pediatric Center Cancer el març de 2022

La Policia Portuària continua participant en la campanya per tal de recaptar diners que es destinen a la recerca i investigació del càncer infantil

El passat 7 d’octubre, a Cambrils, va tenir lloc el lliurament del xec que la campanya ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’ ha recaptat i amb qui la Policia Portuària del Port Tarragona col·labora des de fa gairebé 5 anys. La primera fase de la campanya tenia l’objectiu de la construcció del Pediàtric Center Cancer (https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/hospital/projectes-estrategics/pediatric-cancer-center-barcelona), i a hores d’ara la campanya continua recollint diners per a potenciar la investigació i recerca del càncer infantil.

La campanya, per recollir donatius, s’anomena ‘Escuts solidaris contra el càncer infantil’- #PelsValents, una campanya creada per tres policies locals de diferents indrets del territori. La Policia Portuària de Tarragona es va afegir a la campanya dels ‘Escuts solidaris’ sota el lema #PelsValents i, des de 2018 recapta donatius per a la campanya que ja compta amb més de 160 cossos policials de tot el territori nacional.

Gràcies a aquesta campanya i, a tots els donatius recaptats durant aquests anys, el març de 2022 es va inaugurar el nou Pediàtric Center Cancer ubicat al costat de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Avui dia, la campanya continua per tal de recollir diners per a la investigació del càncer infantil.

‘Escuts solidaris’ i Policia Portuària de Port Tarragona

Es tracta d’una campanya iniciada l’any 2017, quan l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona va fer una crida a la societat demanant col·laboració per a la recollida de donatius. L’objectiu era construir el Pediàtric Center Cancer, que avui dia ja és una realitat. Aquest nou hospital oncològic infantil, el més gran d'Europa, es va inaugurar el març de 2022 i avui dia ja és un referent en la lluita contra el càncer infantil.

Després de fer-se ressò d'aquesta crida, tres companys de diferents Policies Locals van decidir col·laborar amb la iniciativa, que passaria a anomenar-se "ESCUTS SOLIDARIS CONTRA EL CÀNCER INFANTIL". Aquesta iniciativa està formada per més de 160 cossos policials, entre ells la Policia Portuària del Port Tarragona.

‘Pels valents’ també serveix per a finançar tractaments, allotjaments, recerca, assajos clínics, programes per conviure amb la malaltia, suport psicològic i equipaments. La Policia Portuària de Tarragona continua col·laborant perquè la campanya representa una oportunitat per solidaritzar-se amb la lluita contra el càncer infantil.

Origen i trajectòria de la campanya

L’origen d’aquesta campanya va ser protagonitzada per diversos agents locals del territori català en decidir rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer. Llavors van tenir la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballaven i crear-ne un original i únic ‘pels valents’, lema de la campanya per finançar el projecte. La Policia Portuària de Tarragona es va afegir a la idea i va crear també escuts personalitzats #PelsValents.

Així va ser com diverses policies locals d’arreu Catalunya i de la resta de l’estat espanyol es van adherir a aquesta singular i original idea.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors