Port Tarragona i APPORTT reben una delegació de la CEOE de Guadalajara

Port Tarragona i APPORTT reben una delegació de la CEOE de Guadalajara
06 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les empreses castellanes han visitat el Port al matí i han mantingut reunions B2B a la tarda 

El Port de Tarragona ha estat l’escenari de la trobada entre els representants de l’ens portuari tarragoní, l’Associació per a la promoció del Port de Tarragona, APPORTT, i la delegació Confederació Provincial d‘Empresaris de Guadalajara. La visita ha estat organitzada per l’Autoritat Portuària de Tarragona i ha servit per conèixer els principals projectes estratègics del Port de Tarragona i les sinèrgies amb la futura PortTarragona Terminal Guadalajara – Marchamalo. 

Una visita estratègica 

La visita dels representants empresarials de Guadalajara han començat a les 11 h quan els president del Port de Tarragona, Saül Garreta, els ha rebut a la seu institucional. Un cop realitzada una breu presentació, la comitiva es va dirigir a la golondrina on han realitzat una visita guiada pels molls tarragonins des del mar.  

Durant la tarda s’han realitzar diferents reunions B2B amb diferents entitats i empreses assistents a la trobada. La posada en funcionament de la nova terminal, ha aixecat interès entre diferents empreses de perfil molt diferents.  

APPORTT ha estat l’organitzador del Networkimg, amb el seu president Joan Oriol, i gerent, Marc Roca, actuant com a pont entre empreses de la comunitat portuària i les empreses de Guadalajara.  

PortTarragona Guadalajara - Marchamalo  

Un dels temes centrals de la visita ha estat la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo com a infraestructura generadora d’oportunitats de negoci logístic. El Port de Tarragona va adjudicar la segona fase d’obres de al mes de juliol per un import de 20.555.880,01 € (abans d’impostos) i té previst que comencin abans d’acabar l’any i acabar-les en aproximadament 12 mesos. 

La PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo és un punt estratègic clau per captar nous tràfics del centre de la península i que consolidarà al Port de Tarragona com a porta natural d’entrada i sortida del  Mediterrani. La terminal, de 150.000 m2, podria estar operativa l’any 2024 i, és una clara aposta del Port Tarragona pel transport per ferrocarril, un objectiu en consonància amb les polítiques que es promouen des de la Unió Europea que afavoreixen un transport sostenible, competitiu i d’impuls al creixement econòmic.  

Les principals actuacions d’aquesta fase són les connexions en dos punts a la xarxa ferroviària d’ADIF, l’execució de la superestructura de les vies, la instal·lació dels elements de seguretat i comunicació, la pavimentació de la plataforma, l’execució de les estructures i l’electrificació i catenària corresponent.

Més informació a:  

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/intermodalitat 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona