Port Tarragona i APPORTT reben una delegació de la CEOE de Guadalajara

Port Tarragona i APPORTT reben una delegació de la CEOE de Guadalajara
06 Oct
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Les empreses castellanes han visitat el Port al matí i han mantingut reunions B2B a la tarda 

El Port de Tarragona ha estat l’escenari de la trobada entre els representants de l’ens portuari tarragoní, l’Associació per a la promoció del Port de Tarragona, APPORTT, i la delegació Confederació Provincial d‘Empresaris de Guadalajara. La visita ha estat organitzada per l’Autoritat Portuària de Tarragona i ha servit per conèixer els principals projectes estratègics del Port de Tarragona i les sinèrgies amb la futura PortTarragona Terminal Guadalajara – Marchamalo. 

Una visita estratègica 

La visita dels representants empresarials de Guadalajara han començat a les 11 h quan els president del Port de Tarragona, Saül Garreta, els ha rebut a la seu institucional. Un cop realitzada una breu presentació, la comitiva es va dirigir a la golondrina on han realitzat una visita guiada pels molls tarragonins des del mar.  

Durant la tarda s’han realitzar diferents reunions B2B amb diferents entitats i empreses assistents a la trobada. La posada en funcionament de la nova terminal, ha aixecat interès entre diferents empreses de perfil molt diferents.  

APPORTT ha estat l’organitzador del Networkimg, amb el seu president Joan Oriol, i gerent, Marc Roca, actuant com a pont entre empreses de la comunitat portuària i les empreses de Guadalajara.  

PortTarragona Guadalajara - Marchamalo  

Un dels temes centrals de la visita ha estat la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo com a infraestructura generadora d’oportunitats de negoci logístic. El Port de Tarragona va adjudicar la segona fase d’obres de al mes de juliol per un import de 20.555.880,01 € (abans d’impostos) i té previst que comencin abans d’acabar l’any i acabar-les en aproximadament 12 mesos. 

La PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo és un punt estratègic clau per captar nous tràfics del centre de la península i que consolidarà al Port de Tarragona com a porta natural d’entrada i sortida del  Mediterrani. La terminal, de 150.000 m2, podria estar operativa l’any 2024 i, és una clara aposta del Port Tarragona pel transport per ferrocarril, un objectiu en consonància amb les polítiques que es promouen des de la Unió Europea que afavoreixen un transport sostenible, competitiu i d’impuls al creixement econòmic.  

Les principals actuacions d’aquesta fase són les connexions en dos punts a la xarxa ferroviària d’ADIF, l’execució de la superestructura de les vies, la instal·lació dels elements de seguretat i comunicació, la pavimentació de la plataforma, l’execució de les estructures i l’electrificació i catenària corresponent.

Més informació a:  

https://www.porttarragona.cat/ca/serveis-negoci/negoci/intermodalitat 

 

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors