L’exposició ‘El Parc del Port’ es podrà contemplar al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona

L’exposició ‘El Parc del Port’ es podrà contemplar al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona
19 Jul
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra recull les propostes presentades al concurs d’idees per a la transformació urbanística de l’entorn dels edificis institucionals del Port de Tarragona

L’exposició podrà ser visitada des de l’1 d’agost fins al 29 de setembre

La inauguració es farà dijous 7 de setembre, a les 19 hores, a la sala d’actes del COAC Tarragona amb una conferència on s’explicarà la proposta finalista

 

L’exposició ‘El Parc del Port’, que es va inaugurar el 10 de juny a les Jornades de Portes Obertes del Port de Tarragona a la sala Anna Corbella de la seu institucional de l’Autoritat Portuària de Tarragona, es podrà contemplar a la seu de Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya a Tarragona (COAC), des de l’1 d’agost.

L’exposició recull el projecte guanyador, els quatre finalistes i la resta de propostes presentades al concurs d'idees publicat pel Port de Tarragona per a la transformació urbanística de l'entorn dels edificis institucionals. La idea del concurs era crear un gran parc urbà de 8.000 m² al voltant de la seu institucional i de la seu administrativa de l'Autoritat Portuària de Tarragona que contribueixi a millorar la connectivitat amb la ciutat de Tarragona i entre el Moll de Costa i el passeig del Miracle, impulsar la mobilitat sostenible i reduir les emissions de carboni.

A la mostra, es presenta el projecte guanyador del Concurs d’Idees per a la transformació urbanística de l'entorn de les seus de l'Autoritat Portuària en una zona de baixes emissions i mobilitat sostenible convocat al mes de febrer passat i que es va resoldre el passat mes de maig. La proposta es basa en una àmplia renaturalització de l’entorn, l’articulació dels usos socials al voltant de tres places i una simplificació de la mobilitat rodada per donar pas a vianants i bicicletes, principalment. Un gran bosc, on actualment hi ha plaça del rellotge, actuarà de refugi climàtic i unes grans escalinates perforades en el dic de Llevant uniran el Moll de Costa i la plaça de l’Autoritat Portuària.

Aquest projecte ‘Port Tarraco-Ciutat Verda al Mar’ fou ideat per MasMaristany Arquitectes SLP i és una proposta que s’articula al voltant de tres places, una àmplia renaturalització i una simplificació de la mobilitat rodada.

“El Parc del Port” que es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’1 d’agost al 29 de setembre de 2023, amb horari de 8 a 15 hores.

El dijous dia 7 de setembre de 2023, a les 19 h, a la sala d’actes del COAC Tarragona, es farà la inauguració de l’exposició amb una conferència on l’equip guanyador explicarà la proposta.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 

 

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors