Sant Jordi 2023 arriba al Port de Tarragona

Sant Jordi 2023 arriba al Port de Tarragona
20 Apr
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El Port Tarragona presenta les seves novetats editorials amb estand propi a la Rambla Nova

L’estand comptarà amb la presència dels autors/es per signar les seves obres

Sortides gratuïtes amb la Golondrina, una conferència sobre restauració i patrimoni i 3 exposicions per celebrar Sant Jordi

Aquest diumenge 23 d’abril, Sant Jordi, el Port de Tarragona participa de la tradició un any més i estarà present a la Rambla Nova de Tarragona, concretament a la zona alta tocant al Balcó del Mediterrani, a les parades número 67 i 68 cantonada amb el carrer Adrià. Amb un estand propi presenta les novetats editorials així com la resta de publicacions més destacades del Servei de Publicacions del Port de Tarragona. El Port assistirà amb l'estand estrenat l'any passat de fusta reciclada i tindrà habilitat un espai per infants. A més l’estand comptarà amb la presència de Ramon Aloguin, Coia Escoda i Joan Carles Blanch que signaran les seves obres; Un rellotge centenari (1922-2022), La torre rellotge del Port Tarragona i l’Atles històric il·lustrat del Port Tarragona, respectivament. També s’afegeixen sortides gratuïtes amb la Golondrina, una conferència sobre restauració i patrimoni al Museu del Port i exposicions al Moll de Costa

El Port Tarragona obre la pàgina per celebrar aquest Sant Jordi 2023 amb la ciutadania i apropa als autors/es, de les seves novetats editorials més recents i rellevants, al públic que gaudeixi de la tradicional passejada pel centre de la ciutat.

Primerament, d’11h a 12:30h, el tàndem Ramon Aloguin i Coia Escoda, autors d’Un rellotge centenari (1922-2022). La torre rellotge del Port Tarragona estaran presents a l’estand del Port per signar i explicar alguna curiositat de la seva acabada d’estrenar història.

Seguidament, de 17 a 18:30 serà Joan Carles Blanch qui signarà el seus reconeguts treballs, Atles històric il·lustrat del Port Tarragona i, Marejants, el gremi de la mar.

Més activitats

Durant el 22 i el 23 d’abril l’emblemàtica embarcació tarragonina, La Golondrina, tornarà a salpar. A partir del 20 d’abril a les 12h mitjançant la plataforma entradium.com es publicaran les invitacions gratuïtes. Hi haurà dues sortides, una a les 18h i altra a les 19h el dissabte 22 d’abril i, una a les 12h del matí el diumenge 23 d’abril. El Port també habilita el número 977 25 94 00 per fer la reserva prèvia, ja que es tracta d’una activitat amb aforament limitat.

Per altra banda, el Museu del Port de Tarragona el dimarts 25 d’abril a les 19h organitza una conferència sobre ‘Restauració i patrimoni’ a càrrec de la restauradora Anna Ferran. Per assistir es necessita reserva prèvia a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

I com no pot ser d’altra manera, els Tinglados del Moll de Costa ofereixen diverses possibilitats per visitar les exposicions en actiu.

Primerament, al Tinglado 2, i fins al 7 de maig, l’exposició ‘Gairebé tots els fragments’ d’Elena Kervinen, una exposició que ha tingut una gran acollida per part del públic i que el Port va prorrogar unes setmanes més a causa de la gran assistència i a la demanda per continuar visitant la mostra. A continuació, a partir del 4 i fins al 28 de maig, el Tinglado 1 acollirà l’exposició ‘Interpretacions homenatge a Picasso’ i, per finalitzar l’exposició ‘El parc subaquàtic del Port Tarragona’ serà resident a l’Espai Mar, situat al carrer del Mar número 6. Aquesta darrera mostra estarà oberta a partir del 5 de maig i fins a l’11 de juny, la mostra està organitzada per la Societat d’Exploracions submarines de Tarragona i obrirà al públic únicament els caps de setmana.

Estand amb elements sostenibles

Enguany, novament, l’estand portuari té una imatge sostenible. El Port Tarragona aposta per la sostenibilitat amb una iniciativa de creació de productes amb material de rebuig del Port Tarragona. I amb aquest estand, a fi i efecte de donar una segona vida als materials residuals que genera la comunitat portuària, el Port Tarragona enceta una nova manera de crear elements amb matèria primera sostenible.

Llibres a l’estand del Port

• Un rellotge centenari (1922-2022). La torre rellotge del port de Tarragona de Coia Escoda i Ramon Aloguín

• Els de Muller a Tarragona: vinaters i prohoms de Jaume Gómez Travé

• Blaumarí. Recull de contes. Olga Xirinacs

• Ciutat, port i territori. Cartografia històrica de Tarragona (s. XVII - XIX) de Patricia Terrado Ortuño.

• Els contes del Museu del Port i de l'Arxiu del Port

• Altres llibres de la col·lecció Saturnino Bellido

Més informació

Catàleg de publicacions Port Tarragona https://www.porttarragona.cat/ca/cataleg-publicacions

Servei de publicacions Port Tarragona https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/servei-publicacions

 

 

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona