Es prorroga l’exposició d’Elena Kervinen al Tinglado 2 del Moll de Costa

Es prorroga l’exposició d’Elena Kervinen al Tinglado 2 del Moll de Costa
22 Mar
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra, que fusiona pintura, escultura i instal·lació, es podrà contemplar fins al diumenge 7 de maig

L’èxit de la crítica i les visites comentades impulsen que el Port de Tarragona prevegi fer més activitats

‘Gairebé tots els fragments’ de l’artista Elena Kervinen, reconeguda artista internacional, es prorroga al Tinglado 2 fins al diumenge 7 de maig. La mostra és una proposta artística que fusiona diferents llenguatges per oferir una obra de perfil contemporani i, alhora, intemporal. Kervinen ha exposat en diferents galeries d’arreu del món com el Canadà, Regne Unit, Finlàndia, Àustria, el Marroc i Barcelona. L’èxit de les dues visites comentades per l’artista el febrer i març ha impulsat noves visites i activitats gratuïtes pròximament

L’exposició ‘Gairebé tots els fragments’ es pot contemplar en el Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona, en un espai que forma part del ‘Moll de la Cultura’ de la ciutat.

Atès a l'èxit de crítica i l'elevada xifra de visitants durant el mes i mig que ha estat l'exposició acollida al Tinglado 2, el Port de Tarragona prorroga la mostra fins al diumenge 7 de maig.

Fragmentar el cosmos

La instal·lació, que es pot contemplar al Tinglado 2, és la collita dels darrers cinc anys durant els quals l’artista ha indagat en el fragment, a fer-ne el seu principal suport. Fragments de marbre o de granit, matèria fragmentada que ella recull, recompon i pinta a l’oli o dibuixa amb llapis i punta d’or, talment com si fos una arqueòloga de si mateixa.

Per al comissari de l’exposició, Àlex Susanna, aquesta mostra parteix dels derelictes d’aquest món debolit i Elena Kervinen construeix el seu: el fragment com a microcosmos autònom, però alhora com a activador d’una il·lusió. Per això cadascuna de les seves obres se’ns presenta en forma de troballa gairebé pampalluguejant i totes juntes formen una constel·lació.

Kervinen, un univers infinit

L’artista finesa Elena Kervinen (1970) tot i formar-se en els primers anys a Finlàndia, resideix des de fa anys a Catalunya. Ha estudiat art a Vapaa Taidekoulu, Escola d’Art d’Helsinki; l’Escola Massana de Barcelona; la Winchester School of Art del Regne Unit, i l’École des Beaux Arts de Saint-Étienne (França).

La seva obra ha estat seleccionada al Premi de Pintura de la Fundació Vila Casas, i ha participat en fires d’art com Art London Contemporary, ForoSur 2010 (Caceres) i Art Innsbruck (Àustria) o Top25 Art Fair (Casablanca), entre altres. Alhora la seva creació ha figurat en articles com ara en el catàleg Al Marge, Vitte Zaal (Bèlgica), Helsingin Sanomat o El Temps de les Arts o en premsa diària com ara ABC, Avui, La Vanguardia, El País, etc.

Èxit de les visites guiades a l’exposició

L’èxit de les visites comentades de l’artista Elena Kervinen a la seva exposició els diumenges 26 de febrer i 12 de març a les 12 hores ha fet que se n’impulsin de noves i que es prevegin noves activitats. També s'han acollit jornades de dinamització de l'exposició a càrrec d'alumnes de l'Institut Cal·lípolis destinades a públic infantil i d'educació secundària que han gaudit de molta acceptació per part de centres educatius del territori. Tant les noves visites com les activitats que s’impulsaran seran gratuïtes i anunciaran pròximament.

L’horari expositiu és de les 10 a les 13 h i de 16 a 19 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 h. L’accés a l’exposició és lliure.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona