Es prorroga l’exposició d’Elena Kervinen al Tinglado 2 del Moll de Costa

Es prorroga l’exposició d’Elena Kervinen al Tinglado 2 del Moll de Costa
22 Mar
2023

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

La mostra, que fusiona pintura, escultura i instal·lació, es podrà contemplar fins al diumenge 7 de maig

L’èxit de la crítica i les visites comentades impulsen que el Port de Tarragona prevegi fer més activitats

‘Gairebé tots els fragments’ de l’artista Elena Kervinen, reconeguda artista internacional, es prorroga al Tinglado 2 fins al diumenge 7 de maig. La mostra és una proposta artística que fusiona diferents llenguatges per oferir una obra de perfil contemporani i, alhora, intemporal. Kervinen ha exposat en diferents galeries d’arreu del món com el Canadà, Regne Unit, Finlàndia, Àustria, el Marroc i Barcelona. L’èxit de les dues visites comentades per l’artista el febrer i març ha impulsat noves visites i activitats gratuïtes pròximament

L’exposició ‘Gairebé tots els fragments’ es pot contemplar en el Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona, en un espai que forma part del ‘Moll de la Cultura’ de la ciutat.

Atès a l'èxit de crítica i l'elevada xifra de visitants durant el mes i mig que ha estat l'exposició acollida al Tinglado 2, el Port de Tarragona prorroga la mostra fins al diumenge 7 de maig.

Fragmentar el cosmos

La instal·lació, que es pot contemplar al Tinglado 2, és la collita dels darrers cinc anys durant els quals l’artista ha indagat en el fragment, a fer-ne el seu principal suport. Fragments de marbre o de granit, matèria fragmentada que ella recull, recompon i pinta a l’oli o dibuixa amb llapis i punta d’or, talment com si fos una arqueòloga de si mateixa.

Per al comissari de l’exposició, Àlex Susanna, aquesta mostra parteix dels derelictes d’aquest món debolit i Elena Kervinen construeix el seu: el fragment com a microcosmos autònom, però alhora com a activador d’una il·lusió. Per això cadascuna de les seves obres se’ns presenta en forma de troballa gairebé pampalluguejant i totes juntes formen una constel·lació.

Kervinen, un univers infinit

L’artista finesa Elena Kervinen (1970) tot i formar-se en els primers anys a Finlàndia, resideix des de fa anys a Catalunya. Ha estudiat art a Vapaa Taidekoulu, Escola d’Art d’Helsinki; l’Escola Massana de Barcelona; la Winchester School of Art del Regne Unit, i l’École des Beaux Arts de Saint-Étienne (França).

La seva obra ha estat seleccionada al Premi de Pintura de la Fundació Vila Casas, i ha participat en fires d’art com Art London Contemporary, ForoSur 2010 (Caceres) i Art Innsbruck (Àustria) o Top25 Art Fair (Casablanca), entre altres. Alhora la seva creació ha figurat en articles com ara en el catàleg Al Marge, Vitte Zaal (Bèlgica), Helsingin Sanomat o El Temps de les Arts o en premsa diària com ara ABC, Avui, La Vanguardia, El País, etc.

Èxit de les visites guiades a l’exposició

L’èxit de les visites comentades de l’artista Elena Kervinen a la seva exposició els diumenges 26 de febrer i 12 de març a les 12 hores ha fet que se n’impulsin de noves i que es prevegin noves activitats. També s'han acollit jornades de dinamització de l'exposició a càrrec d'alumnes de l'Institut Cal·lípolis destinades a públic infantil i d'educació secundària que han gaudit de molta acceptació per part de centres educatius del territori. Tant les noves visites com les activitats que s’impulsaran seran gratuïtes i anunciaran pròximament.

L’horari expositiu és de les 10 a les 13 h i de 16 a 19 h de dimarts a dissabtes. Els diumenges i festius l’horari és d’11 a 14 h. L’accés a l’exposició és lliure.

Lo más visitado

Trabaja con nosotros

Trabaja con nosotros

Bolsa de trabajo de la Autoridad Portuaria de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí encontrará publicados los datos de carácter público del organismo
Perfil del Contratante

Perfil del Contratante

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicación y prensa

Comunicación y prensa

Noticias de interés y actualidad de la Autoridad Portuaria de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA DE ENTREGAS DE AGROALIMENTARIOS
Situación de barcos

Situación de barcos

Gisweb, programa de situación de barcos, escalas y movimientos
Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios vía portus

Solicitudes de servicios y comunicados para el barco, mercancía y pasaje
Centro de acreditaciones

Centro de acreditaciones

Proceso administrativo que comporta certificar a una empresa/organización para acceder al Puerto
Tráficos

Tráficos

Tráfico de mercancías en la Autoridad Portuaria de Tarragona