Port Tarragona engega la cinquena edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que cerca talents al territori

Port Tarragona engega la cinquena edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que cerca talents al territori
05 Jul
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El període d’inscripció estarà obert fins al pròxim 3 d’octubre mitjançant l’enllaç https://forms.gle/KeBDyXx1VzxvPv886

La mostra artística atorgarà fins a cinc premis diferents

Sis finalistes assistiran a la final del pròxim 26 de novembre al Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, sota la marca cultural de Moll de Costa, torna a posar en marxa una nova edició de l’exitosa mostra artística PortAutors/es que ofereix noves possibilitats als talents musicals del territori. I ho fa obrint el termini des d’aquest dimarts 5 de juliol fins al 3 d’octubre.

Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o poden fer la seva inscripció mitjançant el formulari publicat al web portuari https://tuit.cat/zsxj3 fins al pròxim al pròxim 3 d’octubre de 2022, darrer dia per fer la sol·licitud.

Es tracta d’una mostra musical, sota el hasthag #PortAutorses2022, que es consolida, després de l’èxit de les darreres convocatòries amb una gran participació de públic i una bona qualitat musical dels i les artistes que es presenten. La data establerta per a la gran final és el dissabte 26 de novembre es durà a terme la presentació de les 6 persones finalistes triades pel jurat de professionals de la cultura, col·laboradors i col·laboradores de la mostra.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona a l’enllaç https://tuit.cat/hedTt

Premis

Premi del Jurat: El ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en sis festivals del territori durant l’any 2022: JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents, Espai Jove Kesse i PortAutors-es.

Premi del Públic: Els finalistes també optaran al ‘Premi del Públic’ i s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra entre els finalistes que s’organitza per al pròxim 26 de novembre. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final de PortAutors/es i consistirà a dissenyar material d’enregistrament per a la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

Premi a l’artista local: S’atorgarà a la persona millor classificada entre els/les sis finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació en producció musical en un dels espais col·laboradors, Yamaha Music School de Tarragona, un dels patrocinadors de la Mostra PortAutors/es que fidelment es consolida.

• Premi FiM Vila-seca: Una de les darreres incorporacions també ha estat la col·laboració amb la FiM Vila-seca que farà la tria entre un/a dels/les finalistes que participarà en la pròxima edició de la Fira del 2023.

Premi Port Tarragona: El Port Tarragona que gaudeix d’uns indrets desconeguts per la majoria de la població posa a disposició de la mostra alguns dels seus espais per a l’enregistrament d’un videoclip promocional a càrrec de videògrafs professionals.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors/es és descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. D’altra banda, el concurs ofereix al públic noves propostes i l’opció de descobrir nous i noves artistes.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran sis finalistes i quatre reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció. D’aquesta manera, el festival musical dona cabuda a aquells i aquelles artistes que volen fer-se un lloc en el món musical i els i les facilita realitzar concerts i formar part en programacions i entorns de caràcter musical arreu del territori.

Portautors/es s'ha consolidat en el panorama musical del territori com una aposta ferma i compromesa amb el nou talent que posa de manifest la necessitat de creació d’espais culturals de descoberta, amb un gran retorn, no només de participació en la convocatòria sinó també de qualitat. Ho demostra que molts dels i les participants, poc després han assolit objectiu de management dins el panorama musical actual. D’ençà de les quatre edicions, s’ha assolit una gran col·laboració que aglutina la família PortAutors/es amb la fidelitat dels patrocinadors de la mostra: Festivals JaVeus, Altacústic, Accents, a les festes de Santa Tecla i l’Espai Jove Kesse, La Fira de música emergent i familiar de Vila-seca, així com Yamaha Music School i Audiotechnica.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a la web del Port de Tarragona i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona