Port Tarragona participa en la Fira d’Ocupació i dona més visibilitat a les opcions que posa a disposició de la ciutadania

Port Tarragona participa en la Fira d’Ocupació i dona més visibilitat a les opcions que posa a disposició de la ciutadania
19 May
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Aquest dijous 19 de maig al Recinte Firal de Tarragona més de 60 empreses i un miler llarg de participants es donaran cita en una de les fires més importants del sector de l’ocupació

Responsables del departament de Recursos Humans del Port seran les encarregades d’explicar el procés a seguir per accedir a treballar a l’organisme tarragoní

Aquest dijous 19 de maig a les 10 h i, fins a les 18:00h el Port de Tarragona participa en la fira de l’Ocupació de Tarragona que organitza anualment la Cambra de Comerç de Tarragona.

El president del Port, Josep M. Cruset, participarà en l’obertura de la fira conjuntament amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, el conseller d’Educació, Ocupació, Desenvolupament i Memòria Històrica, Manel Castaño i el president de l’Associació d’empresaris d’Hosteleria de Tarragona, Francesc Pintado.

El Recinte firal de Tarragona obrirà les portes, de 10 h a 18 h, per acollir 61 estands amb més d’un miler de persones inscrites, una fira on es poden consultar ofertes de treball i mantenir entrevistes amb professionals de diferents sectors. La fira de l’Ocupació s’ha convertit en un punt de trobada anual i es consolida com una de les cites més importants del sector de l’ocupació, i per aquest motiu el Port de Tarragona hi participa.

Responsables del departament de Recursos Humans del Port Tarragona seran les encarregades d’explicar el procés a seguir per accedir a treballar a l’organisme tarragoní. L’espai publicat al seu web ‘Treballa amb nosaltres’ (https://www.porttarragona.cat/ca/autoritat-portuaria-tarragona/organitzacio-rh/treballa-nosaltres) funciona com l’eina principal per consultar les places i vacants per formar part de l’equip del Port Tarragona, o bé per inscriure’s a la borsa de treball de la comunitat portuària. El personal responsable de Recursos Humans vol difondre el funcionament i donar visibilitat a totes les opcions que el Port posa a disposició de la ciutadania.

‘Treballa amb nosaltres’ es divideix en quatre parts. La primera és la publicació periòdica de totes les places i proves selectives per a cobrir tot un seguit d’ocupacions, donant tota la informació necessària per poder presentar la sol·licitud. Descripció de les places, termini de presentació de sol·licitud, inici del procés, bases i annexos de la convocatòria, llistat de persones admeses o excloses, resultat de les proves, valoració de mèrits i de competències tècniques i el resultat final i fi del procés.

La segona part és una aplicació que serveix com a base de dades . Si alguna persona vol formar part del Port, però no hi ha cap convocatòria pública de proves selectives activa es pot emplenar el formulari de treball per tal d’incorporar la informació a les bases de dades del Port.

La tercera part és també una aplicació, però per treballar en les empreses que conformen la comunitat portuària. Es tracta d’una eina on, la persona interessada omple el formulari, i les empreses privades, que formen part de la comunitat portuària donades d’alta a l’aplicació, poden consultar la base de dades en el seu procés de cerca de persones candidates per cobrir alguna vacant.

La darrera part és la publicació de les borses de treball de l’Autoritat Portuària de Tarragona on es poden consultar els documents relacionats amb la constitució de les borses de treball de la Policia Portuària del Port i la borsa d’Administratius/ves i de Tècnic/a d’operacions i serveis portuaris (Port Control).

Equip Port Tarragona

Al Port de Tarragona hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones

Programa Fira d’Ocupació Tarragona

La fira, a més d’exposar els estands i mantenir converses bidireccionals amb les persones inscrites es complementa amb tallers i conferències orientades a ajudar a les persones candidates a trobar feina i millorar la seva ocupabilitat.

Aquest any la fira compta també d’una vessant solidària, per això una desena d’entitats sense ànim de lucre, ONG’S, etc participaran per donar a conèixer la seva tasca d’ajuda a col·lectius necessitats.

A més la Cambra ha organitzat 4 tallers. El primer a les 10:30h sota el títol ‘L’entrevista per competències’, a càrrec de Sílvia Garcia d’Adecco. A continuació, a les 11:30h, Anna Farnós responsable de Spring Professionals guiarà el taller ‘Llueix-te en l’entrevista digital’. La tercera opció ‘Com tenir èxit en el procés de cerca de feina serà a les 12:30h i anirà a càrrec de Júlia Crusat i Maria Jesús López de Tarragona impulsa. El darrer taller a les 16:30h l’impartirà Bea Durán de la Cambra de Comerç de Tarragona i portarà per títol ‘L’Fp Dual, una opció per la teva inserció laboral’.

Per a més informació consulteu: https://www.cambratgn.com/fires/fira-ocupacio

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona