Port Tarragona participa en la Fira d’Ocupació i dona més visibilitat a les opcions que posa a disposició de la ciutadania

Port Tarragona participa en la Fira d’Ocupació i dona més visibilitat a les opcions que posa a disposició de la ciutadania
19 Maig
2022

Aquest dijous 19 de maig al Recinte Firal de Tarragona més de 60 empreses i un miler llarg de participants es donaran cita en una de les fires més importants del sector de l’ocupació

Responsables del departament de Recursos Humans del Port seran les encarregades d’explicar el procés a seguir per accedir a treballar a l’organisme tarragoní

Aquest dijous 19 de maig a les 10 h i, fins a les 18:00h el Port de Tarragona participa en la fira de l’Ocupació de Tarragona que organitza anualment la Cambra de Comerç de Tarragona.

El president del Port, Josep M. Cruset, participarà en l’obertura de la fira conjuntament amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, el conseller d’Educació, Ocupació, Desenvolupament i Memòria Històrica, Manel Castaño i el president de l’Associació d’empresaris d’Hosteleria de Tarragona, Francesc Pintado.

El Recinte firal de Tarragona obrirà les portes, de 10 h a 18 h, per acollir 61 estands amb més d’un miler de persones inscrites, una fira on es poden consultar ofertes de treball i mantenir entrevistes amb professionals de diferents sectors. La fira de l’Ocupació s’ha convertit en un punt de trobada anual i es consolida com una de les cites més importants del sector de l’ocupació, i per aquest motiu el Port de Tarragona hi participa.

Responsables del departament de Recursos Humans del Port Tarragona seran les encarregades d’explicar el procés a seguir per accedir a treballar a l’organisme tarragoní. L’espai publicat al seu web ‘Treballa amb nosaltres’ (https://www.porttarragona.cat/ca/autoritat-portuaria-tarragona/organitzacio-rh/treballa-nosaltres) funciona com l’eina principal per consultar les places i vacants per formar part de l’equip del Port Tarragona, o bé per inscriure’s a la borsa de treball de la comunitat portuària. El personal responsable de Recursos Humans vol difondre el funcionament i donar visibilitat a totes les opcions que el Port posa a disposició de la ciutadania.

‘Treballa amb nosaltres’ es divideix en quatre parts. La primera és la publicació periòdica de totes les places i proves selectives per a cobrir tot un seguit d’ocupacions, donant tota la informació necessària per poder presentar la sol·licitud. Descripció de les places, termini de presentació de sol·licitud, inici del procés, bases i annexos de la convocatòria, llistat de persones admeses o excloses, resultat de les proves, valoració de mèrits i de competències tècniques i el resultat final i fi del procés.

La segona part és una aplicació que serveix com a base de dades . Si alguna persona vol formar part del Port, però no hi ha cap convocatòria pública de proves selectives activa es pot emplenar el formulari de treball per tal d’incorporar la informació a les bases de dades del Port.

La tercera part és també una aplicació, però per treballar en les empreses que conformen la comunitat portuària. Es tracta d’una eina on, la persona interessada omple el formulari, i les empreses privades, que formen part de la comunitat portuària donades d’alta a l’aplicació, poden consultar la base de dades en el seu procés de cerca de persones candidates per cobrir alguna vacant.

La darrera part és la publicació de les borses de treball de l’Autoritat Portuària de Tarragona on es poden consultar els documents relacionats amb la constitució de les borses de treball de la Policia Portuària del Port i la borsa d’Administratius/ves i de Tècnic/a d’operacions i serveis portuaris (Port Control).

Equip Port Tarragona

Al Port de Tarragona hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones

Programa Fira d’Ocupació Tarragona

La fira, a més d’exposar els estands i mantenir converses bidireccionals amb les persones inscrites es complementa amb tallers i conferències orientades a ajudar a les persones candidates a trobar feina i millorar la seva ocupabilitat.

Aquest any la fira compta també d’una vessant solidària, per això una desena d’entitats sense ànim de lucre, ONG’S, etc participaran per donar a conèixer la seva tasca d’ajuda a col·lectius necessitats.

A més la Cambra ha organitzat 4 tallers. El primer a les 10:30h sota el títol ‘L’entrevista per competències’, a càrrec de Sílvia Garcia d’Adecco. A continuació, a les 11:30h, Anna Farnós responsable de Spring Professionals guiarà el taller ‘Llueix-te en l’entrevista digital’. La tercera opció ‘Com tenir èxit en el procés de cerca de feina serà a les 12:30h i anirà a càrrec de Júlia Crusat i Maria Jesús López de Tarragona impulsa. El darrer taller a les 16:30h l’impartirà Bea Durán de la Cambra de Comerç de Tarragona i portarà per títol ‘L’Fp Dual, una opció per la teva inserció laboral’.

Per a més informació consulteu: https://www.cambratgn.com/fires/fira-ocupacio

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors