El Teatret del Serrallo reprèn el cicle de música ‘Voramar’ a la terrassa

El Teatret del Serrallo reprèn el cicle de música ‘Voramar’ a la terrassa
04 May
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Els divendres del mes de maig es torna a viure la música en directe des del balcó del Teatret

Cicle de concerts gratuïts on actuaran tres artistes intimistes: Marina Freixas, Inspira i Valdivia

La terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona és l’indret, com en altres edicions, de les tres actuacions intimistes del cicle musical ‘Voramar 2022’. Aquest mes de maig es reprèn un cicle musical que ofereix al públic una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle musical, exclusiu, íntim, acollidor, amb un marc incomparable. Una aposta per l'experiència, en tots els sentits, que no deixarà indiferent al públic que s'acosti a fruir de la música vora mar a les nits de primavera.

Amb les vetllades musicals a la terrassa, el Teatret del Serrallo recupera un dels seus cicles més captivadors i sensorials on es barreja la música més íntima i personal amb el deliciós paisatge que ofereix el moll de Pescadors, ran de mar.

Per assistir a les actuacions musicals gratuïtes, atès l’aforament limitat, cal accedir a la plataforma entradium per adquirir les invitacions.

Marina Freixas, divendres 13 de maig a les 21 hores

La jove cantautora Marina Freixas escriu i compon les seves pròpies cançons en català, castellà i anglès. Canta i toca el piano. En els seus concerts ofereix un repertori combinat de les seves cançons pròpies i diverses versions conegudes de tots els temps.

Freixas té una veu especial, delicada amb molta força i potència que li permet cantar diferents cançons amb varietat d'estils. Recentment, ha publicat el seu primer EP Difumina amb un recull de sis cançons de varietat d'estils. Ha actuat en diferents escenaris com als de Músics al Carrer de MMVV, 32è Festival Anòlia 2020-Enderrock, etc.

Es pot accedir a les invitacions a través de la plataforma d’entradium.com a partir del dia 9 de maig a les 12 hores.

Inspira, divendres 20 de maig a les 21 hores

Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena barcelonina. Ara aparca puntualment el seu projecte principal –i tota l’electricitat que implica- per presentar un grapat de cançons que només poden ser cantades en primera persona. Va formar part d’un projecte amb Pau Vallvé i Maria Coma.

Lanuza presenta el seu primer disc Com a casa, signat amb nom i cognom, on mostra la seva faceta més íntima. El concepte del títol es fa extensiu també a les lletres. Els temes quotidians s’imposen i salten al primer pla: L’amor, la família, els dubtes i pors del dia a dia, l’esperança per demà. Tot càlid, tot senzill, tot proper, però alhora obrint la porta a les dimensions més màgiques i evocatives del dia a dia.

Es pot accedir a les invitacions a través de la plataforma d’entradium.com a partir del dia 16 de maig a les 12 hores.

Valdivia, divendres 27 de maig a les 21

Valdivia és el projecte de la infermera madrilenya que fa bedroom pop exquisit que combina la seva professió amb la música. Irene López, va començar fa més de quatre anys a l’habitació de casa seva a fer slowpop, soft pop i neo folk amb molt DIY, i va néixer el que ara coneixem com a projecte musical de Valdivia.

Cantant i compositora madrilenya de 25 anys, fa uns mesos va publicar Cero, el seu primer EP llarg que ha estat produït per Junnio i que compta amb la col·laboració d’Ordesa.

Es pot accedir a les invitacions a través de la plataforma d’entradium.com a partir del dia 23 de maig a les 12 hores. Tota la informació referent a aquestes activitats i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo són a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/agenda-activitats així com a la web del Port i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona