El Port Tarragona present a la primera edició de Logistic Spain 2022

El Port Tarragona present a la primera edició de Logistic Spain 2022
08 Apr
2022

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

Han assistit grans empreses relacionades amb el sector de la logística i el transport

Aquesta primera trobada s’ha celebrat a Guadalajara els 5, 6 i 7 d’abril

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha estat present aquesta setmana a la primera edició de  Logistic Spain celebrada a Guadalajara. L’equip comercial del Port Tarragona ha explicat a potencials clients els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per captar nous tràfics.

En l’estand propi del Port de Tarragona a la fira hi ha passat majoritàriament agents del sector com operadors logístics, carregadors o empreses de transport interessades principalment en la PortTarragona Terminal Guadalajara - Marchamalo que s’està construint en la mateixa ubicació on s’ha celebrat la fira.

En total els representants comercials de l’Autoritat Portuària de Tarragona han mantingut prop de 40 trobades amb agents interessats en conèixer les novetats en logística que pot oferir el Port de Tarragona.

Port Tarragona, node Logístic

El Port de Tarragona ha presentat les novetats en logística sota el lema Horitzó 2023, moment en que conflueixen en el temps la posada en funcionament d’infraestructures clau que donaran un impuls qualitatiu i quantitatiu als tràfics del Port de Tarragona.

Exemple d’aquestes inversions és la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, 150.000 m2 en la plataforma logística i de serveis més important de la Península Ibèrica, situada en l'àrea d'influència de Madrid. La PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo se situarà en el corredor d'Henares, l'àrea més dinàmica de l'entorn de la capital de l’estat, amb més de 6 milions d'habitants en un radi de 60 km.

L’Autoritat Portuaria de Tarragona conscient de la importància i el valor del sòl logístic també treballa amb vista fixada en la nova Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), mentre que per al moviment de mercaderies compta amb un acord per l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella de la mà de CTC-Combi Terminal Catalonia (joint venture liderada per BASF). A més del salt endavant que suposarà la posada en marxa de les dues connexions terrestres com són el Corredor del Mediterrani i el túnel del coll de Lilla.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona