El Port Tarragona present a la primera edició de Logistic Spain 2022

El Port Tarragona present a la primera edició de Logistic Spain 2022
08 Abr
2022

Han assistit grans empreses relacionades amb el sector de la logística i el transport

Aquesta primera trobada s’ha celebrat a Guadalajara els 5, 6 i 7 d’abril

L’Autoritat Portuària de Tarragona ha estat present aquesta setmana a la primera edició de  Logistic Spain celebrada a Guadalajara. L’equip comercial del Port Tarragona ha explicat a potencials clients els beneficis que ofereix Tarragona com a node logístic per captar nous tràfics.

En l’estand propi del Port de Tarragona a la fira hi ha passat majoritàriament agents del sector com operadors logístics, carregadors o empreses de transport interessades principalment en la PortTarragona Terminal Guadalajara - Marchamalo que s’està construint en la mateixa ubicació on s’ha celebrat la fira.

En total els representants comercials de l’Autoritat Portuària de Tarragona han mantingut prop de 40 trobades amb agents interessats en conèixer les novetats en logística que pot oferir el Port de Tarragona.

Port Tarragona, node Logístic

El Port de Tarragona ha presentat les novetats en logística sota el lema Horitzó 2023, moment en que conflueixen en el temps la posada en funcionament d’infraestructures clau que donaran un impuls qualitatiu i quantitatiu als tràfics del Port de Tarragona.

Exemple d’aquestes inversions és la PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo, 150.000 m2 en la plataforma logística i de serveis més important de la Península Ibèrica, situada en l'àrea d'influència de Madrid. La PortTarragona Terminal Guadalajara-Marchamalo se situarà en el corredor d'Henares, l'àrea més dinàmica de l'entorn de la capital de l’estat, amb més de 6 milions d'habitants en un radi de 60 km.

L’Autoritat Portuaria de Tarragona conscient de la importància i el valor del sòl logístic també treballa amb vista fixada en la nova Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), mentre que per al moviment de mercaderies compta amb un acord per l’ampliació i millora de la terminal Intermodal de la Boella de la mà de CTC-Combi Terminal Catalonia (joint venture liderada per BASF). A més del salt endavant que suposarà la posada en marxa de les dues connexions terrestres com són el Corredor del Mediterrani i el túnel del coll de Lilla.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Servei atenció al client

Servei atenció al client

Contacta amb nosaltres
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

 

SETMANES DE L'AIGUA | PORT TARRAGONA | De l'11 d'abril al 5 de maig

 ACTE CENTRAL 25 I 26 D'ABRIL - INSCRIPCIONS

 

 Acte central - 25 i 26 abril. Jornades Tècniques | La Gestió de l'aigua en un escenari de crisi climàtica. L’objectiu de les Jornades tècniques és abordar amb els actors implicats la complexitat de la gestió de l’aigua des d’una visió transversal: climàtica, ambiental, social i de governança. Més enllà de la sequera actual i de les incògnites que planteja, cal avançar cap a una gestió sostenible dels recursos hídrics.

Inscripcions 25 i 26 abril

25 i 26 abril

Registra't ara
+ info

L'AIGUA DEL FUTUR DE L'11 D'ABRIL AL 5 DE MAIG.És un esdeveniment compost de diverses jornades tècniques, debats, exposicions i art al Port de Tarragona que tindrà lloc durant els dies compresos entre l'11 d'abril i el 5 de maig en diversos punts del Port de Tarragona. Amb l'objectiu d'informar-vos sobre tota la programació i que no us perdeu res, us deixem totes les activitats a continuació:

 

Pàgina oficial de les Setmanes de l'Aigua Port Tarragona- Agenda i programació - accés lliure

 

Pàgina oficial Primera edició

Més informació PROGRAMACIÓ 
+ info

 

Mitjans col·laboradors