Port Tarragona posa en marxa la IV edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que es consolida al territori

Port Tarragona posa en marxa la IV edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que es consolida al territori
13 Jul
2021

FALTA TRADUCCION - Mensaje para ayudar a ver que le falta Traducir ;)

El període d’inscripció estarà obert fins al pròxim 20 de setembre mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021

La mostra artística lliurarà 3 premis diferents

Artistes participants en edicions anteriors han aconseguit management i noves participacions artístiques

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, sota la marca cultural de Moll de Costa, posa en marxa la IV edició de la mostra artística PortAutors/es per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o poden fer la seva inscripció mitjançant el formulari https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021 publicat al web https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo#teatret-en-marxa fins al pròxim 20 de setembre, darrer dia per fer la sol·licitud.

Es tracta d’una mostra musical, sota el hasthag #PortAutors2021, que es consolida, després de l’èxit de les tres darreres convocatòries amb una bona participació de públic i una bona qualitat musical de les obres presentades. Segons declaracions d’artistes participants en edicions anteriors, es destaca el fet en què, participar en aquesta mostra i arribar a ser finalista, suposa un salt qualitatiu en les seves carreres professionals fet que dóna la possibilitat per contactar amb nous programadors, managers i periodistes musicals.

El Port té previst organitzar un esdeveniment final per presentar les 6 persones finalistes al públic. Sempre que les condicions pandèmiques ho permetin, la data serà el pròxim dissabte 20 de novembre.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona al següent enllaç: https://ja.cat/NosMc

Premis

La mostra atorgarà 3 premis. El primer, el ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en cinc festivals del territori durant l’any 2021; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors/es. En aquesta quarta edició el Teatret del Serrallo incorpora una novetat. El guanyador/a s’inclourà dins la programació de l’Espai Kesse, espai culturalment molt actiu a la ciutat, que vol sumar-se a la proposta musical per donar visibilitat als i les artistes que aconsegueixin el premi del Jurat.

Les finalistes també optaran al ‘Premi del públic’, s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final de PortAutors/es i consistirà a dissenyar material d’enregistrament per la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

I en darrer lloc, el ‘Premi a l’artista local’, triat pel jurat, serà la persona millor classificada entre les 6 finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació musical en un dels espais col·laboradors, com és el cas de Yamaha Music School de Tarragona que, fidelment es consolida com un dels patrocinadors de la mostra PortAutors/es.

Així doncs, el Teatret fa una crida a la creació musical i a la participació per idear noves composicions que posin de manifest el talent del nostre territori.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors/es és descobrir el talent del territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. Per altra banda el concurs ofereix al públic noves propostes i l’opció de descobrir nous i noves artistes.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran 6 finalistes i 4 reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció.

Amb aquesta quarta edició PortAutors/es es consolida en el panorama musical del territori com una aposta ferma i compromesa amb el nou talent. Cal afegir que molts dels artistes que han participat en les darreres edicions han assolit opcions i management dins del panorama musical actual.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo#teatret-en-marxa i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo.

Most Visited

Work with us

Work with us

Job board of the Port Authority of Tarragona
Open Data

Open Data

Here you will find public data of the public character of the organization
Contractor Profile

Contractor Profile

Here you will find public data of the public character of the organization
Communication and press

Communication and press

News of interest and current affairs of the Port Authority of Tarragona
SEA

SEA

AGRI-FOOD DELIVERY SYSTEM
Ship location

Ship location

Gisweb, ship situation program, stopovers and movements
Requests for services via ports

Requests for services via ports

Requests for services and communications for the ship, the goods and the passage
Accreditation center

Accreditation center

Administrative process involved in certifying a company/organization to access the Port
Traffic

Traffic

Goods traffic at the Port Authority of Tarragona