Port Tarragona posa en marxa la IV edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que es consolida al territori

Port Tarragona posa en marxa la IV edició de PortAutors/es, la mostra artística musical que es consolida al territori
13 Jul
2021

El període d’inscripció estarà obert fins al pròxim 20 de setembre mitjançant aquest enllaç https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021

La mostra artística lliurarà 3 premis diferents

Artistes participants en edicions anteriors han aconseguit management i noves participacions artístiques

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona, sota la marca cultural de Moll de Costa, posa en marxa la IV edició de la mostra artística PortAutors/es per oferir noves possibilitats als talents musicals del territori.

Els autors o autores interessades a participar en aquest festival poden adreçar-se per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o poden fer la seva inscripció mitjançant el formulari https://ja.cat/InscripcionsPortAutorses2021 publicat al web https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo#teatret-en-marxa fins al pròxim 20 de setembre, darrer dia per fer la sol·licitud.

Es tracta d’una mostra musical, sota el hasthag #PortAutors2021, que es consolida, després de l’èxit de les tres darreres convocatòries amb una bona participació de públic i una bona qualitat musical de les obres presentades. Segons declaracions d’artistes participants en edicions anteriors, es destaca el fet en què, participar en aquesta mostra i arribar a ser finalista, suposa un salt qualitatiu en les seves carreres professionals fet que dóna la possibilitat per contactar amb nous programadors, managers i periodistes musicals.

El Port té previst organitzar un esdeveniment final per presentar les 6 persones finalistes al públic. Sempre que les condicions pandèmiques ho permetin, la data serà el pròxim dissabte 20 de novembre.

Les bases del concurs es poden consultar a la pàgina oficial del Port de Tarragona al següent enllaç: https://ja.cat/NosMc

Premis

La mostra atorgarà 3 premis. El primer, el ‘Premi del Jurat’ decidirà la persona guanyadora i li oferirà l’oportunitat per participar en cinc festivals del territori durant l’any 2021; JaVeus, Altacústic, Santa Tecla, Accents i PortAutors/es. En aquesta quarta edició el Teatret del Serrallo incorpora una novetat. El guanyador/a s’inclourà dins la programació de l’Espai Kesse, espai culturalment molt actiu a la ciutat, que vol sumar-se a la proposta musical per donar visibilitat als i les artistes que aconsegueixin el premi del Jurat.

Les finalistes també optaran al ‘Premi del públic’, s’escollirà, mitjançant la votació del públic, de forma telemàtica unes setmanes abans de la mostra. El Teatret del Serrallo informarà de les dates en què el públic podrà fer les seves votacions. Aquest premi es donarà a conèixer el mateix dia de la final de PortAutors/es i consistirà a dissenyar material d’enregistrament per la millora de la producció musical de la persona que resulti guanyadora.

I en darrer lloc, el ‘Premi a l’artista local’, triat pel jurat, serà la persona millor classificada entre les 6 finalistes que sigui de la província de Tarragona. Aquest premi consistirà en la formació musical en un dels espais col·laboradors, com és el cas de Yamaha Music School de Tarragona que, fidelment es consolida com un dels patrocinadors de la mostra PortAutors/es.

Així doncs, el Teatret fa una crida a la creació musical i a la participació per idear noves composicions que posin de manifest el talent del nostre territori.

Territori i talent

L’objectiu principal de PortAutors/es és descobrir el talent del territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics. Per altra banda el concurs ofereix al públic noves propostes i l’opció de descobrir nous i noves artistes.

El jurat està format per professionals de les arts escèniques i de la indústria musical. Aquestes persones seleccionaran 6 finalistes i 4 reserves del total de mostres rebudes en la fase d’inscripció.

Amb aquesta quarta edició PortAutors/es es consolida en el panorama musical del territori com una aposta ferma i compromesa amb el nou talent. Cal afegir que molts dels artistes que han participat en les darreres edicions han assolit opcions i management dins del panorama musical actual.

Tota la informació referent a aquesta mostra artística i d’altres activitats organitzades pel Teatret del Serrallo es pot trobar a https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo#teatret-en-marxa i a les xarxes socials del Teatret, Facebook, Twitter i Instagram @elteatretdelserrallo.

El més visitat

Treballa amb nosaltres

Treballa amb nosaltres

Borsa de treball de la Autoritat Portuària de Tarragona
Dades Obertes

Dades Obertes

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Perfil del Contractant

Perfil del Contractant

Aquí trobareu publicades les dades de caràcter públic de l'organisme
Comunicació i premsa

Comunicació i premsa

Notícies d'interés i actualitat de la Autoritat Portuària de Tarragona
SEA

SEA

SISTEMA D'ENTREGUES D'AGROALIMENTARIS
Situació de Vaixells

Situació de Vaixells

Gisweb, programa de situació de vaixells, escales i moviments
Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis via portus

Sol·licituds de serveis i comunicats per al vaixell, la mercaderia i el passatge

Centre d'acreditacions

Centre d'acreditacions

Procés administratiu que comporta certificar a una empresa/organització per accedir-hi al Port

Tràfics

Tràfics

Tràfic de mercaderies a la Autoritat Portuària de Tarragona

L’objectiu és obrir el Port i els seus espais a la ciutadania, donant la possibilitat de conèixer les seves instal·lacions, tant per mar com per terra, i de veure les diferents operatives portuàries.

 

PROGRAMA I FORMULARIS